Party i Tyrkia

Alanya i Tyrkia har blitt et partyreisemål for ungdom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har lest litt om Alanya i Tyrkia, og etter hva jeg kan forstå så er det mye fart og fest der... Stemmer det at nattelivet er bra og vil passe et par gutter på 18-19 år?

Hvis nattelivet er bra, så er jo det vel og bra, men når er det billig å dra dit, og er det billig å være der? Hilsen Andreas

Action i Alanya

Tyrkia lokker med lave priser, og enkelte steder også med byer som aldri sover. Illustrasjonsfoto: Dag Yngve Dahle Foto: Dag Yngve Dahle
Tyrkia lokker med lave priser, og enkelte steder også med byer som aldri sover. Illustrasjonsfoto: Dag Yngve Dahle Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer

Alanya er nok blitt et partysted for ungdom skal vi tro rapportene i DinSides Reiseguide, der leserne selv forteller om steder og opplevelser. Riktignok har vi inntrykk av at jenter er mer begeistret enn gutter, men det kan være tilfeldig.

 • Leserne om Alanya
 • Helene sier i et av innleggene:

  ALT som skal til!! Billig mat¸ gull¸ kleopatra-beachen (herleg¸ sol heile tida¸ varmt og godt!! Kjekke og vennlege menneske. Og som dei seier: ALANYA NEVER SLEEPS :o) Absolutt å anbefale!!

  Billig reise

  Alanya er garantert rimeligere enn de fleste andre partysteder rundt Middelhavet, som Kos, Ibiza og Barcelona. Tyrkia har stått i charterkatalogene i mange år nå, og har svinget i popularitet. De siste par årene har landet ligget hakk i hæl på Spania og Hellas. Det er imidlertid billigere å bo her enn i disse to landene, og mange skryter i tillegg av shoppingmulighetene.

  - Kjøp mye klær¸ gull¸ skinn og prut masse, anbefaler Mari

  Akkurat nå får du også billige turer til Tyrkia. Oversikten finner du på restplasslisten. Velg Tyrkia som reisemål, eventuelt Alanya, så ser du utvalget i tiden fremover.

  Les forøvrig om det å reise uspesifisert, så du er klar over hva du kjøper.

  Hilsen Reiseeksperten

  Tilbake til innledningen
  Alle svarene fra Reiseeksperten