Party-favoritter

Ibiza eller Oslo? Her er lesernes favorittsteder når det skal festes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Party-favoritter

I Reiseguiden kan du se hva leserne synes på godt og vondt om steder verden over. Vi har plukket fram noen av stedene som leserne synes har utmerket seg som et godt sted å feste. Er du enig eller uenig? Har du en party-favoritt som ikke er representer her? Skriv din mening i Reiseguiden.

Kreta

Hersonissos på Kreta er en av lesernes party-favoritter. Festglade jenter er i alle fall svært førnøyde:

”Denne byen er et yndet feriested for folk i alle aldre, men akkurat mellom mai - september er dette stedet for beach & boogie! Dessverre er det ganske få unge som har hørt om dette stedet, men de er absolutt å anbefale! MANGE barer, puber og diskoteker og feststemte ungdommer fra hele Europa. Stranden “Star Beach” er en opplevelse, med dunkende musikk og barer, pluss flere aktiviteter som strikkhopp, vannsport og badesklier.

De festglade jentene får støtte av Anema, som også har Star Beach som en av sine favoritter. Og ønsker du å komme hjem blekere og mer medtatt enn da du dro, skal dette være stedet:

”Man er nesten garantert nye venner, lite brunfarge og dårlig helse ved hjemreise”, skriver Anema.

Kos for alle aldre

Ifølge Kristin er Kos er øya som har alt – inkludert bra uteliv:

”Kos er øya som har alt; fantastiske strender, historiske monumenter, utrolig hyggelige mennesker, flott mat og vin, samt et uteliv for de som er interessert i det.”

Karine anbefaler Kos på det sterkeste for ungdom I høysesongen, og hun skriver:

”Kos har alt en partylysten person kan ønske. Øya er i høysesongen invadert av skandinaver. Og vi kommer alle tilbake. Barer og diskoteker ligger i fleng langs store og lille bargaten. Noen greske, men flest skandinaviske. Mye bråk på kveldstid, og alltid liv, uansett hvilken dag det er.”

Barcelona

Barcelona er Hansas favoritt på festefronten:

”Vil bare si at utelivet er helt konge, ekstremt mange klubber som spiller utrolig bra musikk. Vi var på et sted, som lå vest i byen og var en del av en borg. Der var det en klubb (mange klubber i samme borg) som holder åpent i sommermånedene.”

Tore liker seg også i Spania, men hans favoritt er Benidorm:

”Utelivet er topp. Flere hundre barer, puber og diskoteker”, skryter Tore.

Bjørn Thomas er fullt på bølgelengde med Tore, og under tittelen ”Meget kul plass”, skriver han:

”Benidorm var en meget kul plass, og er veldig verdt å besøke. Her finnes utallige med puber og diskoteker.”

Partyøya Ibiza

Vi kommer ikke utenom partyøya Ibiza. Et titalls innlegg om festøya vitner om at dette er stedet det skjer. Roar og Elisabeth likte seg på Ibiza:

”Dette er den lille store øyen når det gjelder nattelivet! Her kan du oppleve alt fra hygglige små barer til enorme diskoteker - og da mener vi ikke kun ett stort diskotek, men mange”, skriver de.

Ken er så beskjeden at han kaller Ibiza for verdens partyhovedstad:

”Ibiza kan beskrives med ett ord: Fest!!! Jeg har ikke sett noe lignende noen andre steder”, skriver han begeistret, men legger advarende til at ”Ibiza er grisedyrt.”

Festlig og nært

Ifølge Ram trenger ikke reise helt til Ibiza for å finne yrende folkeliv.

”Oslo er faktisk en by med masse liv om kvelden. Spesielt i helgene er det mye som skjer - og det er alltid noe å finne på. For de som er interesserte i clubbing, så må Oslo være et av de bedre stedene å være. Man skal selvsagt ikke si at det kan konkurrere med metropoler som London, Paris og Amsterdam, men likevel - for "clubbere" så finnes det mye å velge imellom”, skriver han i sitt innlegg i Reiseguiden.

Hvilket av disse stedene er din partyfavoritt? Gi din stemme i avstemningsobjektet til høyre.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.