Paris' kuleste hotellrom

Paris beste utsikt og kanskje årets mest romantiske overraskelse til kjæresten?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En installasjon som består av et rom, bad og stue, er det nyeste hotellet i Paris. Den gysegrønne lille boksen tilbyr overnatting i 1970-stil, med glamour, kunstneriske duppeditter og en enorm utsikt mot Eiffeltårnet.

image: Paris' kuleste hotellrom


Se bildene fra det kuleste hotellrommet i Paris her...

Hotel Everland ble løftet på plass onsdag, og står nå på taket av museet Palais de Tokyo. Det er et byggverk laget av de sveitsiske kunstnerne Sabina Lang og Daniel Baumann, og vil stå på taket av bygningen til slutten av 2008. Den grønne boksen vil fungere både som hotell hvor allmennheten kan bo en natt, og utstillingsobjekt for kunstmuseet.

Innvendig ligner den mer på rommet til en popstjerne fra 1972, med beige avrundede sofaer til å strekke seg på, et turkisfliset bad og en platespiller med gammel vinyl, men ingen TV.

Ønsker du å overnatte her, koster det 444 euro/3.400 kroner for en natt i helgen og 333 euro/2.550 roner i ukedagene. Du kan bare bo én natt om gangen. Prisene er ikke så ille hvis du sammenligner med hotellprisene i det populære 1500-talls nabolaget. Pengene blir brukt til å dekke driftskostnader.

Du kan booke "rommet" hos Everland men bare for en natt og husk at besøkende på museet kan komme innom å se på rommet i åpningstiden.

Se bildene fra det kuleste hotellrommet i Paris her...