Pampasferie: Flere estancias


Det finnes et enstancia for enhver smak på den argentinske pampasen. Enten du er interessert i gauchokulturen, hesteridning, golf, spa, polo eller bare vil slappe helt av. Her er tre forskjellige alternativer:

Foto: La Bamba
Foto: La Bamba Vis mer


La Bamba

La Bamba er den første argentinske estanciaen som åpnet for turisme. Hovedbygningen er fra 1830, og bygget i kolonialsk stil, og rommene har nostalgisk sjarm. La Bamba har lagt vekt på underholdning, og arrangerer show der gauchoer viser sine ferdigheter, og opptredener med tradisjonell folkedans. Kan du ri, kan du dessuten lære å spille polo. De mindre erfarne kan ta en vanlig ridetur i stedet.

På nett: La Bamba
Pris: Fra 480 argentinske pesos (cirka 1.000 kroner) med fullpensjon.

Foto: San Pablo
Foto: San Pablo Vis mer


San Pablo

San Pablo er en mindre estansia, der hovedbygningen stammer fra 1890 og er bygget i fransk stil. På San Pablo kan du ri på hester, spille tennis, svømme i bassenget, sykle en tur eller spille golf på den nærmeste golfbanen.

På nett: San Pablo
Pris: Fra 205 argentinske pesos (cirka 425 kroner) med fullpensjon.

Foto: La Calendaria
Foto: La Calendaria Vis mer


La Candelaria

La Candelarias imponerende hovedbygning er bygget i normandiestil, og er på over 2.400 kvadratmeter. Her kan du blant annet ri, spille tennis, golfe, svømme i bassenget eller bare rusle rundt i den store botaniske hagen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På nett: La Candelaria
Pris: Fra 180 argentinske pesos (cirka 375 kroner) med fullpensjon + 21 prosent moms

Flere argentinske estancias:
Estancias Argentinas
Argentinian Estancias
Argentina Holidays