Pakk nå og reis billig

Fra stort sett alle steder i landet får du nå sydenreiser til under 700 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke nok med at du reiser for under 700 kroner til syden, men du kan til og med få uspesifisert bosted til under tusenlappen, dersom du bestemmer deg for å reise nå.

Ukens reisekupp er priser helt nede i 595 kroner, og disse reisene får du fra Oslo og Bergen.

Sjekk ukens kupp her

Mye billig fra Ving

Fra Bergen kan du velge mellom tre forskjellige datoer for din avreise, 17/8, 24/8 og 31/8. Denne reisen går til Varna i Bulgaria, og alle tre turene har en varighet på syv dager.

Det er lenge til sommeren er over ved Middelhavet.
Det er lenge til sommeren er over ved Middelhavet. Vis mer


Bor du i nærheten av Gardermoen, går turen 17/8 fra Oslo til Varna, Bulgaria, her også syv dager for 595 kroner. Har du derimot latt deg skremme vekk fra Bulgaria etter mediekjøret mot feriestedet den siste tiden, kan du i stedet velge en tur til Rhodos i fire dager med Ving for 595 kroner. Ellers kan du gå inn på reisekupptabellen vår å se at du også kommer deg til Portugal for samme pris i syv dager, men da må du allerede kunne reise på søndag.

995 kroner med bosted

Ikke uventet kan du boltre deg i billigturer til Bulgaria. Her får du masser av restplasser til 995 kroner. Har du litt is i magen og kan vente enda en uke eller to med å ta ferie, skal du ikke se bort i fra at disse turene kan bli enda billigere.

Sjekk hvor du kan kose deg i solen for en billig penge


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!