Pakk gjennomsiktig

PAKK SMART: Den britiske komikeren Ruby Wax lanserer sin egen serie med reiseeffekter. Hva med en gjennomsiktig truse- og BH-organiserer?>> Se bilder av produktene her

Ruby Wax og reiseeffektene.
Foto: Chris Jackson/All Over Press Vis mer


Vi har vel alle stått der; med hodet ned i en eller annen toalettmappe på jakt etter den lille, spisse neglesaksa, vel vitende at om vi finner den, så vil det etter all sannsynlighet gjøre vondt!

Komikeren Ruby Wax er et kjent varemerke i Storbritannia, og vi i Norge har også hatt gleden av å stifte bekjentskap med denne kvikke damen, om ikke i beste sendetid, så heller i beste sengetid.

Nå lanserer hun altså sin helt egen serie med reiseeffekter, sammen med den britiske kjeden Boots.

Produktene

Serien består av fem gjennomsiktige produker, som for øvrig bare er å tørke av om de skulle bli tilsølt. Det er en toalettmappe med egne beholdere for såpe og sminkekoster, truse- og BH-organiserer, overnattingsbag, skobag og sminkeveske. I tillegg finnes også en liten sminkepung, hvor 20 prosent av inntektene for salget går til brystkreftforskning i Storbritannia.

Truse- og BH-organisereren har en lomme for truser, en for BHer, og en for skittent undertøy. Den er av typen som henges opp og rulles ut. Overnattingsbagen skal fungere like godt som treningsbag eller som stellebag for babyer, og sminkevesken har en ekstra, mindre pung som skal passe i de fleste selskapsvesker.

Prisene spenner fra fem pund for sminkepungen, til 20 pund for overnattingsbagen.

Du kan kjøpe produktene hos Boots butikker neste gang du befinner deg i Storbritannia, eller du kan gjøre det via Boots' nettsider.

>> Se bilder av produktene her

Ekstern lenke: Boots på nett

Forsideillustrasjoner: Chris Jackson/All Over Press

Her er flere artikler om bagasjeeffekter og pakketips