Her viser superpakkeren hvordan man pakker mest mulig effektivt. Foto: Tom Ayzenberg
Her viser superpakkeren hvordan man pakker mest mulig effektivt. Foto: Tom AyzenbergVis mer

Pakk en måneds klær i kabinvesken

Umulig? Neida, vi fant videobevis på at det går an.

Er du en av dem som alltid ender opp med å måtte ta med den aller største kofferten enda du bare skal være borte en uke? Pleier du å dra med deg masse klær du ikke bruker? Synes du det er vanskelig å pakke effektivt?

Vel, da kan du sikker lære noe av Tom Ayzenburg. Han er ute på en rundreise i USA, og blogger om opplevelsene sine. Før han satte avgårde, la han ut en video som viste hvordan han pakket alt han trengte til sin månedslange tur i en liten trillekoffert i kabinstørrelse.

Tror du det ikke? Se selv i videoen under.

Videoen har blitt en hit på Youtube, og er sett av nesten 700.000 personer.

Nå skal det sies at Tom satser på å ikke måtte dresse seg opp underveis - han pakker bare praktiske fritidsklær. Og han nøyer seg med å pakke med ett ekstra skopar i tillegg til de han reiser i. Akkurat det kan nok bli vanskelig for oss damer...

Uansett om noen av oss garantert ville pakket med et skift med penere klær, MÅ ha med diverse hårstylingprodukter, og er avhengig av barbermaskin, så er det helt klart noe å hente av tips hos Tom.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Merk deg blant annet at han stapper skoene fulle av sokker (et gammelt triks), og legger de største plaggene flatt oppå hverandre i kofferten før han bretter dem over hverandre helt til slutt:


Dette er hva Tom pakker ned i den lille trillekofferten:

12 underbukser
12 par sokker
et par sko
to olabukser
to gensere
to poloskjorter
ni t-skjorter
to badebukse
to shorts
et håndkle
flipflops
toalettsaker (disse ser vi ikke at han pakker, men det kan se ut som om de ligger i den utvendige lommen på trillekofferten)

I tillegg skriver han på bloggen sin at han har med en vannsekk som vanligvis brukes av syklister og andre sportslige slik at de kan drikke underveis i økten. Tom bruker den som en vanlig sekk, og her har han sin smartphone, ipoden, kompaktkameraet, en usb-lader, og sin lille laptop. Sjekk ut bloggen hans her.

Smarte taktikker

Tom er en proff pakker (noe han sier han har lært av sin kjære mor). Han bruker noen kjente triks som flere av dere sikkert kjenner til allerede:

- han fyller sko med sokker (som tidligere nevnt) og legger dem nederst.
- han "jevner ut" bunnen av kofferten med mindre plagg (for eksempel undertøy og tynne t-skjorter/topper), slik at ikke skoene gjør underlaget bulkete for videre pakking
- deretter legger han større plagg flatt oppå, og lar eventuelle deler som havner utenfor (som buksebena) fordele seg på annenhver side.

Flere pakketriks? Du finner dem i denne artikkelen.