Påkjørt og drept av Flytoget

Person påkjørt og drept av Flytoget i Lillestrøm.

Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm (NTB): En person ble påkjørt av toget og omkom på Lillestrøm stasjon mandag formiddag. Hendelsen førte til store forsinkelser, men togtrafikken vil gå som normalt i god tid før rushtiden.

- En person er påkjørt på stasjonen. Vedkommende er bekreftet omkommet, opplyser operasjonsleder Trond Aune i Romerike politidistrikt til rb.no.

Flytoget var på vei sørover fra Gardermoen da personen ble påkjørt. Det var rundt 100 passasjerer om bord i toget, som stanset mellom Lillestrøm stasjon og Sagdalen. Passasjerene ble evakuert og fraktet videre i busser.

Fire spor ble stengt på Lillestrøm stasjon mens politiet arbeidet på ulykkesstedet. Hendelsen førte til store forsinkelser i togtrafikken.

- Politiet har nå frigitt Lillestrøm stasjon og vi gjenopptar togtrafikk i full skala fra klokken 12.30. Det blir nok litt følgeforsinkelser, men det vil være over i god tid før rushtrafikken, opplyser vakthavende informasjonssjef Harry Korslund i Jernbaneverket til NTB.

Politiet var på plass like etter klokken 10. Det ble også sendt krimteknikere til stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer