Paal Tarjei har lovet å lage et fargerikt reiseprogram...
Paal Tarjei har lovet å lage et fargerikt reiseprogram...Vis mer

Paal Tarjei Aasheim

Reklameguru og TV-stjerne. Paal Tarjei er for tiden aktuell med programmet 'Glem ikke tannbørsten' på TV3. Akkurat nå vil han til Vietnam.

- Reise akkurat nå? Å, det er mange steder. Alle reisepremiene vi skal ha i ”Glem ikke tannbørsten” høres veldig fristende ut. Men først og fremst kunne jeg tenke meg å reise til Vietnam. Fordi det høres veldig eksotisk og spennende ut. Og så har jeg hørt at Vietnam fortsatt er forholdsvis forskånet fra masseturismens herjinger.

Reiser du mye?

- Tja, en god del. Jeg jobber jo i et internasjonalt reklamebyrå, og da blir det en del forretningsreiser. Og så prøver jeg å legge inn et par årlige feriereiser i tillegg til sommerferien. Ikke noe slår ferietid!

Hvor reiste du sist?

- Sist jeg var ute på reise var i London for å kjøpe klær til ”Glem ikke tannbørsten”. Ikke noe slår London når det gjelder shopping!

Din beste reiseopplevelse

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

- Det må bli Cubaturen jeg var på sist påske. Snakk om tidsmaskin! Fantastiske gamle bygninger og biler, og utrolig mye vakker musikk.

(Vil du lese mer om Cuba så følg DinSide Reises reportasjer som går direkte fra Castros øy denne og neste uke. Red.anm.)

Din verste reiseopplevelse

- På telttur i Danmark med mor og kjæreste samt søster og lillebror. Det regnet hele tiden, og alle krangla om alt. Grusomt!