På vei til San Francisco

Bli med på en tur i solstaten California.

 Foto: SXC
Foto: SXC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I staten California kan du i løpet av ferien både slange deg på stranda, og stå på ski i Sierra Nevada. Dette er noe av det Lars Bull finner ut av når han tar en kjøretur i solstaten på vestkysten.

Han er innom Sacramento, og vindalen Napa Valley, kjent for mange gjennom filmen Sideways. Så går turen til San Fransisco, en by Lars anbefaler at du blir i minst i tre-fire dager, for å få med deg det byen kan by på.

Vi har nevnt det før, og nevner det gjerne igjen - siden den amerikanske dollaren er såpass svak sammenlignet med den norske kronen, er USA et gunstig reisemål denne sommeren. Har du tenkt på å ta deg en tur, er det altså rette tidspunkt å reise nå.


Vi gir deg FRI

Fram til juni vil DinSide hver uke presentere en ny episode av programserien FRI. Det er Lars Bull, kjent fra Skiguiden som vi presenterte nå i vinter, som har det hyggelige oppdraget å reise rundt i den store vide verden for å sjekke ut forskjellige reisemål og ferieformer for oss andre. Han skal blant annet ta oss med til Orlando, Miami, på biltur i California, til Mexico og til Egpyt.

Har du fått med deg de tidligere episodene?

FRI del 1: Bli med ombord verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas

FRI del 2: Moro i Orlando

FRI del 3: Welcome to Miami

FRI del 4: Roadtrip USA