På veddeløp i Spania

Finnes det travbaner i Spania, spør denne leseren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto. Vis mer

Heisann !
Vi er en liten gjeng som skal til Spania i sommer, nærmere bestemt Alicante. Det har seg slik at et par oss er meget trav-interesserte. Så mitt spørsmål er om det finnes travbaner i Spania, og da kanskje spesielt i det området?

Hesteløp i Spania

I august arrangeres det legendariske hesteveddeløpet på stranden i Sanlúcar de Barrameda. Dette er et av Europas eldste hesteveddeløp, og skal være verdt å få med seg. Utfordringen for dere er nok at dette ligger på den andre siden av Gibraltar-stredet, cirka 66 mil vest for Alicante.

Les mer om dette her.

Et veldig spesielt hesteløp kan dere oppleve i Caravaca de La Cruz, 15 mil vest for Alicante. I år er dere riktignok for seint ute; dette arrangeres tidlig i mai. Men kanskje en annen gang? Mer om dette her.

Nærmere er nok løpsbanen The Hipodromo Costa del Sol i Mijas Costa på Solkysten. Du finner kontaktinformasjon på denne nettsiden. Mer informasjon finner du også her. Banen ligger cirka 50 mil – eller 5 timer – sør for Alicante.

Det er også løpsbane i Sevilla, informasjon om denne finner du her, men da må du nok fram med spansk-kunnskapene.

Den amerikanske Internettsiden About.com har oversikt over veddeløpsbaner i blant annet Spania, og kan være verdt et besøk.

God tur!

  • Videre til neste svar.
  • Tilbake til Reiseeksperten.