På kjendishugget i resten av landet

Det er ikke bare Oslo som er velsignet med et generøst stjernedryss. Også i Bergen og Tromsø kan du smugtitte på hel- og halvkjendiser.

I Tromsø møtes de kjente blant annet på Kaffebønna.
I Tromsø møtes de kjente blant annet på Kaffebønna. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

  • Tromsø: DinSide Reises kilder har observert Anneli Drecker og Aggie Frost på kafeen G (Storgata 49). Samme kilde mener også at hun har sett Johan Golden på Kaffebønna ( Strandtorget 1). Sommerstid er det også mye kjentfolk på Skarven (Strandtorget 1).


  • Trondheim: Politikere og næringslivsfolk skal i følge opplysninger i dagspressen være observert på muligens forhenværende Club 4. Palmehaven Restaurant (Dronningens gate 5) er tilholdssted for dem som helst fremstår som mondene og med et helstøpt rykte.
  • Bergen: Kilder i TV 2 opplyser at bergenskjendisene av høyere årgang frekventerer Wesselstuen (Ole Bull plass 6) og Den Stundesløse (Øvre Ole Bulls plass 3). Den yngre garde viser seg på Metro (Nedre Ole Bulls plass 4). Det opplyses også om at TV 2 folk slipper inn gratis på nattklubben Ricks. (Veiten 3). HKH Märta Louise inviterte på kalas på Galleri Nygaten (Nygaten 7) da hun feiret 30-årsdagen i Bergen i høst. Jan Eggum-fans rapporterer om visesangeren er sett opptil flere ganger på Café Opera (Engen 18).
  • Sesongfavoritter: Hemsedal og Hafjell er vinterens fremste kjendismagneter. Her freser kjendisen rundt i bakkene før hyttepalassene inntas i god tid til en night-cup. Sommerstid flokker kjendisene seg rundt offshore-racene - i sommer gikk de i Arendal og Oslo. Røkke, Gjelsten og Midelfart fungerte som som publikumsmagneter. Tønsberg er byen for kjendissommeren; Hyttepalassene i Vestfold og på Sørlandet tiltrekker seg de rike og berømte.
  • Artikkelen fortsetter under annonsen

  • Kjendisjakt i Oslo

  • Tilbake til introartikkel