Overnatting

Dyrt eller rimelig – her er et knippe steder du kan sove i Nice.

Chateau des Ollieres
Chateau des Ollieres Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Negresco
Negresco Vis mer
Elysée Palace
Elysée Palace Vis mer

 • Chateau des Ollieres

  Dersom du vil ha en spesiell hotellopplevelse, bør du oppsøke Chateau des Ollieres. Slottet ligger idyllisk til litt utenfor den verste bykjernen, men kun fem minutter fra Promenade des Anglais. Det er et romantisk rosa slott, innkranset av en vakker hage. Og som seg hør og bør et slott med sjel, har hotellet en vakker kjærlighetshistorie bak seg.
  Hotellet har kun åtte rom, og prisene varierer med årstid og størrelse på rommene. I høysesong kan du overnatte for fra 950-3.000 franc per rom.

  Adresse: 39, Avenue des Baumettes

 • Hotel Negresco

  Dersom du ønsker å få bagasjen din båret inn av en voksen mann med strømpebukser, er Hotel Negresco stedet. Dette er også stedet dersom du er ute etter luksus; hotellet er klassifisert som luksushotell i Michelin-guiden. Hotellet ble bygget i 1912 og er pompøst og overdådig dekorert.
  Priser: 1.350-2.750 franc per dobbeltrom i høysesong.

  Adresse: 37, Promenade des Anglais

 • Elysée Palace

  Hotell ved Promenade des Anglais. Dette er et mer moderne hotell, uten noe spesielt særpreg. Det som imidlertid er litt spesielt er den enorme damen som ser ut til å komme klatrende ut fra en sprekk i veggen.
  Priser: 1.300-3.450 franc per dobbeltrom i høysesong.

  Adresse: 59 Promenade des Anglais

 • Le Grimaldi

  Hyggelig hotell i sentrum. Le Grimaldi er nyrenovert i 1998 og kan tilby 23 rom med sjel.
  Priser: 570-1.450 franc for dobbeltrom i høysesong.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Adresse: 15 rue Grimaldi

 • Windsor

  Et svært spesielt hotel. Rommene er dekorert med freskomalerier på veggene, eller innredet av moderne artister. Så her er det virkelig muligheter for en annerledes hotell-opplevelse.
  Priser: 550-750 franc i høysesong.

  Adresse: 11 Rue Dalpozzo

 • Generelt/andre

  Du kan få billig og bra overnatting rundt jernbanen. Her ligger det en del 2-stjerners hoteller som har bra standard og som stadig renoveres, men beliggenheten trekker ned. Uansett hva du velger, bør du vurdere støy-elementet. Det er en god del trafikk i Nice – selv ved strandpromenaden, så dersom du er ømfintlig for støy, bør du se etter et hotell med støyisolering.