Overnatting med bredbånd

Er du avhengig av å ha tilgang til nettet når du overnatter på hotell? Bredbånd er på vei inn på hotellrommene…

Bredbånd er på full fart inn i norske hotell. For første gang i Norge tilbyr nå Scandic Hotels bredbånd-tilgang på to hotell.

De første i Norge

Som de to første hotellene i Norge, har Scandic Hotell Byporten og Scandic Hotell St. Olav installert høyhastighets bredbånd-tilkobling til Internett både på gjeste- og møterom. Med denne tilkoblingen vil kostnadene for en døgnkontinuerlig Internett-tilkobling, i følge hotellkjeden, ligge på noen få prosenter av dagens vanlige pris.
Samtidig skal det gå mye raskere for deg som er avhengig av å laste ned filer fra pc’en. I følge hotellkjeden skal det gå 30-50 ganger raskere med denne tilkoblingen, i forhold til den som eksisterer i dag.

Norge er testmarked

Det er det amerikanske selskapet CAIS Internet som har levert bredbånd til de to testhotellene. Norge er valgt ut som et testmarked for både Scandic Hotels og CAIS Internet.

Alle rom er tilkoblet

Alle rommene på de nevnte hoteller er koblet opp til nettet via bredbånd. Prisen for oppkoblingen er fast, 149 kroner pr. døgn. Også møtererommene er koblet opp
-Vi registrerer nå stadig flere forespørsler fra våre gjester om høyhastighets-tilkobling til nettet. Vi er derfor glade for å være først ute, sier administrerende direktør Ivar Villa i Scandic Hotels Norge.

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute!

Artikkelen fortsetter under annonsen