Overnatting i Frankrike

Hvor kan man sove rimelig i Frankrike?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
På leting etter billig overnatting i Frankrike?
På leting etter billig overnatting i Frankrike? Vis mer

Hei!
Vi er en familie på fem som skal leie feriebolig sørvest i Frankrike til sommeren, og på vei nedover vil vi kanskje besøke Disneyland utenfor Paris. Har dere noen tips om rimelig overnatting i området rundt Disneyland, eller har dere noen linker? Siden vi er på tur sørover fra Kiel til sydvest Frankrike har dere kanskje noen tips på reiserute/overnatting?

Formule 1

Selv om du ikke skriver det i ditt spørsmål, så antar jeg at dere skal reise med egen bil. Et godt tips hva gjelder overnatting for bilreisende på kontinentet, er hotellkjeden Formule 1. Kjeden har hoteller i Frankrike, Tyskland, Nederland, Belgia, Spania, Storbritannia, Sverige, Sveits, Australia og Sør-Afrika. På hotellkjedens internettside kan du sjekke priser og beliggenhet på de over 300 hotellene. Her er adressen: Formule 1.

Du betaler per rom, og prisen er den samme for 1-3 personer (i Tyskland inntil 2). Vi sjekket prisene for en overnatting for fem personer i slutten av mai, og inkludert frokost for alle fem koster oppholdet rundt 550 norske kroner.

Andre hoteller

Ettersom du spesifikt nevner Disneyland Paris, er kanskje eventyrlandets internettsider av interesse. Her finner du også oversikt og linker til hoteller i Disney Village, samt omliggende hoteller. Tjenestene expedia.com - søk etter områder nær Disneyland Paris – eller norske Reisefeber, har også gode oversikter over hoteller og priser.

Reiserute

I fjor vår skrev vi en artikkel om alternative reiseruter for familier på bilferie på kontinentet. I denne artikkelen er vi inne på i hvert fall deler av turen som dere tenker på, altså stykket fra Kiel til Paris. En mulig rute går via Bremen i Tyskland, til Nederland og den zoologiske haven i Emmen, kanskje et besøk i Amsterdam eller Den Haag, og via Brussel til Paris, Disneyland og Asterixparken.

Du kan lese mer om anbefalte ruter i denne artikkelen.

Hjelp til ruteplanlegging får du her: Lenkeguide: Ruteplanleggere på nett.

Tilbake til hovedartikkelen.
Videre til neste spørsmål.