Over to meter!

De første skistedene kan melde om snødybder over to meter (!) denne uken.

For pudderjegeren er det gode nyheter å finne i fjellet akkurat nå.
Foto: Geir Halvorsen Foto: Geir Halvorsen
For pudderjegeren er det gode nyheter å finne i fjellet akkurat nå.
Foto: Geir Halvorsen Foto: Geir Halvorsen Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Snøen kom sent denne sesongen, men nå er den her for å bli en stund ser det ut til. De første skistedene kan denne uken melde om snødybder som går over hodet på de aller fleste av oss. "Dårlig" vær med mye nedbør betyr også gode tider for de som jakter på nysnøen.

Pudderalarm

Hos Skiinfo er det flere skisteder som nå melder om deilig puddersnø for deg som helst frister tilværelsen utenfor de tråkkede løypene. Aller tykkest ligger pudderet i Tyin-Filefjell, midt mellom Oslo og Bergen. Her kan du glede deg over hele 60 cm nysnø. Også Lifjell i Telemark, Vrådal, Peer Gynt Skiregion og Varingskollen skryter av fersk løssnø.

Over to meter

De får litt å grave på, de som skal avdekke hyttene sine i vinterferien. Flere steder ligger snøen nå metertykt, og to skisteder kan skryte av over to meter med snø etter siste ukes snøfall. På Gaustablikk melder de om hele 210 centimeter fra topp til bunn, det samme gjelder Uvdal. Her finner du oversikten over skistedene med mest snø akkurat nå. Dataene blir kontinuerlig oppdatert fra Skiinfo, så det kan ha skjedd endringer etter at artikkelen er skrevet.

Lurer du på hvor mye snø det er i andre skisentre i landet? Her finner du den alfabetiske oversikten over snødybdene ved nærmere 50 skisteder i Norge. Her kan du se hvor mye snø de har, når de sist fikk nysnø, hvor mange løyper som er åpne og hvor mange heiser de har. Du kan også se hvordan værforholdene og løypeforholdene er der akkurat nå. Også denne listen blir kontinuerlig oppdatert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.