Over kjølen etter priskupp

Svenskene kaster billigreiser etter oss nå, noe dyrere om du vil reise fra Norge.

Publisert
Sist oppdatert
Høsten langs Middelhavet kan fortsatt by på sommerlig varme. Her fra Spania. <I>Foto: Jorge Tutor</I> Foto: Jorge Tutor
Høsten langs Middelhavet kan fortsatt by på sommerlig varme. Her fra Spania. Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er fortsatt billig å reise, spesielt fra Sverige. Trenger du tips om billige måter å reise til Sverige på, kommer det mer på mandag og tirsdag. Vil du følge med på siste-liten-reiser, holder du deg oppdatert med DinSides restplassoversikt. Kryss av for restplasser fra utlandet, og du får med de svenske superprisene også.

Har du ønsker om å reise fra en spesiell flyplass? Selv om de billigste reisene gjerne er å finne i Oslo, er det også restplasser på tilbud fra andre flyplasser. Velg avreisested, og du får oversikt over reisene fra flyplassen du vil fly fra. Du kan i tillegg bestille restplassvarling på SMS for å få varsling direkte til mobiltelefonen din.

Svenskene er billigst

Du må over kjølen for å finne reiser under tusenlappen denne uken. Fra svenske flyplasser, spesielt Stockholm, er det også langt mer å velge i enn du får fra Norge i disse dager. Restplasser såvel til herlige storbyer, som til noe mer kjølige høststrender rundt Middelhavet. Vil du til Thailand sparer du også en drøy tusenlapp på å reise ut fra Stockholm fremfor Oslo.

Ukens beste svenskepris er en kortuke i Praha for 695 SEK, dvs. omkring 590 norske kroner. Da er hotell basert på eget initiativ.

 • Ti svenske lavpriser til fjern og nær
 • Norske kupp under to lapper

  Det kan være både tidkrevende og kostbart å reise via Sverige om du bor langt unna. Men heldigvis har ikke teppet gått ned for lavprisferier her hjemme riktig enda. Har du to tusenlapper til overs, er utvalget rimelig bra. Du kommer deg både til Kanariøyer, spanske kyster og til Kanariøyene for dette beløpet. Og tilogmed til Egypt er det mulig å få sneket seg med et charterfly for like oppunder 2.000 kroner.

  Ukens prisvinner fra Norge er en reise til Gran Canaria med hotell for den nette sum av 1.595.

 • Ti norske reisekupp
 • God reise!

  Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer