Osloferie på Ikeas regning

Trenger du gratis opphold med kost og losji? Ikea kan være løsningen for deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dersom du planlegger oslotur mellom mandag 23 juli og fredag 27 juli kan det være lurt av deg å slenge inn en søknad om å få bo på Ikea.

Ikke nok med at de tilbyr gratis overnatting, men du vil også få gratis mat mens du bor på "herberget" deres. Vil du ha muligheten til å bo gratis her må du levere inn søknad/rombestilling før 18 juli på deres hjemmesider.

Haken ved det hele er at du bor i utstillingsområdet til Ikea. Er du en syvsover risikerer du å bli levende utstillingsdokke ettersom kundene slipper inn klokken 10 hver dag, uavhengig av om du fortsatt sover eller ei.

For å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig kan kjeden friste med gratis kveldsmat og frokost, og du vil også få med deg sengetøyet du sover i og andre effekter, i følge Ikea selv. Utover dette er det ingen krav om at du må kjøpe noe mens du er der. Dessuten er det gratis buss frem og tilbake til byen.

Med andre ord: Kniper budsjettet litt i år, men du fortsatt har lyst til å få med deg en storbyferie? Hvorfor ikke benytte sjansen til å snylte litt på en av verdens rikeste?