<b>BUSS FOR TOG:</b> Oslo S. holder stengt i helga, og det går buss for tog fra lørdag formiddag til søndag formiddag. Dette gjelder både Flytoget og NSB. Foto: PER ERVLAND
BUSS FOR TOG: Oslo S. holder stengt i helga, og det går buss for tog fra lørdag formiddag til søndag formiddag. Dette gjelder både Flytoget og NSB. Foto: PER ERVLANDVis mer

Oslo S stengt i helgen

Oslo S er stengt fra lørdag formiddag til søndag formiddag.

De som skal ut og reise med tog eller Flytog i helga, må belage deg på buss for tog.

Jernbaneverket skal utføre forbedringsarbeider på Oslo S fra lørdag 1. oktober klokken 12.15 til søndag 2. oktober klokken 11.50.

Stasjonen er da stengt for all togtrafikk i den perioden.

– Du må regne med at det kan bli forsinkelser. Det beklager vi, skriver NSB på sine nettsider.

VIDEO: Bli med lokfører Espen Østerberg bak spakene på Flytoget

Flytoget

Stengingen kommer akkurat på begynnelsen av høstferioen på Østlandet, og vil også berøre alle som eventuelt skal reise med Flytog til Gardermoen.

– Alle Flytog snur på Lillestrøm, fra klokken 12.00 på lørdag til klokken 13.00 på søndag. Det betyr at da blir det buss for tog fra alle flytogstasjonene til Lillestrøm, det blir et helt identisk opplegg som med sommeravviket i seks uker, sier pressevakten hos Flytoget til DinSide.

Flytog-bussene kjøres fra forsiden av hotell Opera, på sjøsiden. Bussene skal være merket med Flytoget, slik at det ikke skal være noen tvil om at dette er Flytogets busser, og ikke NSBs busser.

NSB

Buss for tog fra NSB kjøres fra perrongen ved spor 19, som vanlig.

– Bussen bruker normalt lengre tid enn toget, men vi ber likevel passasjerer møte opp i henhold til ordinær rutetabell, skriver NSB på sine nettsider.

Kunder som skal reise mellom Nationaltheateret og Oslo S, kan benytte T-banen med gyldig NSB billett.

Du kan finne en detaljert oversikt over hvordan stengningen berører de enkelte strekningene her, på NSBs nettsider.