Oslo-helg for tusenlappen

Oslo – en av verdens dyreste byer? Med noen enkle knep opplever du det beste av Oslo til under tusingen.

PITTORESK: Pittoresk er ikke ensbetydende med greske landsbyer. Oslo har flere klynger med fargesterk trehusbebyggelse. Telthusbakken, Damstredet, Kampen og Rodeløkka trekker til seg mange tegnere og fotografer.
PITTORESK: Pittoresk er ikke ensbetydende med greske landsbyer. Oslo har flere klynger med fargesterk trehusbebyggelse. Telthusbakken, Damstredet, Kampen og Rodeløkka trekker til seg mange tegnere og fotografer.Vis mer

- Norge lokker frem kjedsomhet hos de sofistikerte reisende. All friluften, helsen og hygienen. Vandreturer, langrennsski, kokt torsk, avmystifisert sex. Men den gang ei: Oslo har fantastisk kunst, fortryllende arkitektur, god opera, merkelig gateteater og prektige cafeer, skrev det glamorøse reisemagasinet Condè Nast Traveller i juli fjor.

Videre skryter magasinet av Oslos uvanlige kombinasjoner av by, strender, parker og hager, klassisk by og gater. Og det beste av alt er at dette kan du oppleve for langt mindre enn en tusenlapp.

Billig

Oslo er i verdenstoppen hva angår høye priser, men det betyr ikke at en weekend med fest, moro og opplevelser i hovedstaden vil koste skjorta. Velger du rimelig overnatting på et av byens ungdomsherberger eller pensjonater, har du fremdeles noen hundrelapper igjen til fornøyelser. DinSides store budsjettguide til hovedstaden viser deg hvordan du gjør byen på sparebluss.

Hvordan reise billigst mulig? DinSide Reise gir deg tipsene her.

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.