Opphørssalg på restplasser!

Kast deg over et roligere Europa som fortsatt kan by på varm sommer, eller reis billig og langt nå i den beste tilbudssesongen.

Det er lavsesong og lave priser. De siste reisene skal selges ut. Fortsatt er det varmt i Europa, og charterreiser sydover får du helt ut i midten av oktober. Men opphørssalget er tydeligvis i gang. Du som har holdt ut sommeren hjemme, kan nå hente ut din velfortjente feriebelønning i form av "indian summer" til lavpris. Vi har samlet gode tilbud til deg, bl.a. med utgangspunkt i DinSide Reises restplassoversikt.

Mye å velge i

Det er mange reisemål å velge i fortsatt. Både i Hellas og Spania holder sommervarmen seg lenge enda. Selv om kvelden kommer fortere er det varmt både til lands og til vanns. Hele denne sesongen har restplassene vært dominert av Hellas. Operatørene klinte til denne sesongen og grekofile spareglade kan fortsatt glede seg. Vi har funnet flere greske feriesjanser til under tusenlappen. Men også velkjente spanske feriemål er representert på ferielisten.

Frister det med en skikkelig langtur? Et hett tips akkurat nå er reiser til Australia...
Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer

For deg som vil ta ut den siste sommerenergien i et megaparty er kanskje Sagas tilbud til Ibiza mest fristende. For kun 995 kroner kommer du deg til Middelhavets fremste partyøy – med hotell. Frister ikke ungdommelige festkramper, er det kanskje mer fristende med prisvennlige Bulgaria. Ving kan gi deg reise og hotell til dette lavprislandet for kun 1295. Og til Hellas lar vi oss frist mest av Apollos tilbud til Heraklion på Kreta. For 898 kroner kommer du deg til den største og sydligste øya i Hellas. Se oversikten over ukens lavprisreiser i Europa 15458>her.

Billig fra hele landet

Det er ikke bare fra Oslo du kan reise billig, selv om det er herfra tilbudet er rikeligst. Vi har samlet sammen gode tilbud fra andre charterflyplasser i Norge også. Både fra Trondheim, Bergen og Stavanger er tilbudet solid, mens du som ønsker å reise fra andre flyplasser nok har et litt dårligere utvalg. Se de beste tilbudene fra Sandefjord og Stavanger 15463>her. Listen fra Bergen og Trondheim finner du 15465>her, mens det er noen få tilbud fra Ålesund, Bodø og Tromsø 15472>i denne oversikten.

Reis lengre

Frister ikke Europa? Og heller ikke de litt fjernere Kanariøyene? Da har vi funnet fine priser til både Mexico, Den Dominikanske Republikk og Thailand.

Godbiter - langreiser
ReiseDatoPrisSelskapLengde
Mexico (Cancun)19.93998Apollo2 uker
Thailand (Phuket)16.94995Ving2 uker
Den Dominikanske Republikk17.94999Star Tour2 uker
Tilbud samlet inn 31.8. Forbehold om prisendringer og utsolgte reiser.

Fortsatt ikke langt nok – så dra til Australia da… Vi har nemlig funnet frem til et hett tips: Med Quantas kan du reise til landet "down under" for 9880 - inkludert tre stopp i Australia og to netter på hotell. Turen selges bl.a. av OrkidéEkspressen, Prisma, Wikstrøm Reiser og Globetrotter. Salget starter mandag 4.9.

Vil du vite hva andre syns om forskjellige reisemål? Lesernes karakterer og reisehistorier finner du i reiseguiden.