Ombro på nettet
Ombro på nettetVis mer

Ombro på nettet

Ombro er den ferskeste charteroperatøren (eid av Ving) på markedet, og de fremstår i kampanjene som en lavprisarrangør. Det spesielle med Ombro er at det er en ren nettarrangør. Ombro har ingen butikker, ingen selgere og ingen reiseledere og skal derfor tilby deg som kunde lavere priser. All kontakt foregår via epost. Filosofien til Ombro er at man kun betaler for det man skal ha. Til og med maten ombord på flyet samt transferen til hotellet kan du velge bort.

Annerledes

Siden er annerledes enn de andre. De er bygget i form av postkort som har svært korte reisemålsbeskrivelser. Beskrivelsene er skrevet i jeg-form fra reisemålet. Det gir en artig vri – ønsker man mer informasjon kan man gå til storebror ”Ving” og finne mer informasjon om reisemålene der. Hotellbeskrivelsene er fyldige og bra, men dessverre mangler det kart over reisemålene slik at man ikke kan se hvor hotellet ligger.

Bestilling

Bestillingsdialogen er bygget over samme lest som hos Ving, men med en forbedret funksjon. Man kan følge totalprisen underveis i bestillingen! Både leiebil, mat på flyet samt transfer kan enkelt bestilles hvis man ønsker det. Her er heller ingen forsikringer eller avbestillingsbeskyttelse lagt inn uten at du ber om det. Ingen Internettrabatt da prisene allerede er presset maksimalt. Ombro skriver på sidene at en betalingsløsning snart skal være klar, men enn så lenge får du en giro i posten. Karakter: fire av seks mulige

Artikkelen fortsetter under annonsen