Også for turister

Bastion er først og fremst et hotell for forretningsreisende, men ikke bare.

Salg- og markedssjef Arild A. Esnali, ved peisen på Hotel Bastion.
Salg- og markedssjef Arild A. Esnali, ved peisen på Hotel Bastion. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med beliggenhet i nærheten av Norges Bank, Dagens Næringsliv og andre bedrifter i området, er det ikke vanskelig å forstå at hotellet satser på forretningskunder.

- Men det er i ukene. Weekender og sommertid satser vi på vanlige turister med lavere priser, forteller salg- og markedssjef Arild A. Esnali.

Relativt rimelig

Antikviteter og spesielle detaljer finner du mange steder på hotellet.
Antikviteter og spesielle detaljer finner du mange steder på hotellet. Vis mer

Som vanlig i de fleste byhoteller, er prisene omkring halvert i weekenden, og suiteprisene på Bastion er ikke spesielt høye sammenlignet med tilsvarende tilbud hos byens mer kjente hoteller. I ukedagene betaler du 4.000 kroner for å bo to stykker i toppsuiten på tilnærmet 70 kvadratmeter. For 2.500 får du samme rom til disposisjon i helgedagene. I kampanjeperioder kan du slippe enda billigere. Dette er faktisk ganske rimelig når vi sammenligner med toppsuiter vi har besøkt hos andre Oslo-hoteller. Her lå de vanlige prisene i fjor fra 6.500 kroner og opp. Selv om dette er rom i hoteller som er av de mest kjente i byen, og med beliggenhet som lukter langt friskere av status og penger enn Skippergata 7, vil vi absolutt ikke si at de er verdt prisforskjellen.

 • Se bildene fra vår titt innenfor dørene på Bastion her.
 • Dette får du

  I den nye hotelldelen finner du foruten den 70 kvadratmeter store toppsuiten, flere såkalt deluxe-rom (dobbeltrom) samt ti juniorsuiter og seniorsuiter. Hotellet har også 61 rom i den opprinnelige delen, totalt 99 rom. Lobbyen har også en bar, og like ved ligger frokostsalen. Det er ikke middagsservering her, men frokost og lunsj. Dessuten er det romservice hver ettermiddag og kveld. Konferansefasilitetene kan romme inntil 50 personer. I kjelleren finnes et trimrom og boblebad. Her finner du også vaskemaskin og tørketrommel til bruk for gjester.

  Fakta

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Hotel Bastion
  Skippergaten 7
  0101 Oslo
  22 47 77 00

 • Tilbake til hovedartikkelen
 • .