Nyttårskupp

Hva kan vel være en bedre start på det nye året enn en uke eller to under solen. De billigste turene går til Kanariøyene.

Strand og palmer på Tenerife, for 1.995.
Foto: Star Tour
Strand og palmer på Tenerife, for 1.995.
Foto: Star Tour Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Aller billigst denne uken er en reise til Tenerife fra Bergen for 1.995 kroner. Men ser vi over grensen til Sverige, stiller tingene seg noe annerledes. Derfra er det nemlig mulig å komme seg til Sydens sol og varme for en enda billigere penge.

Vi har samlet et knippe med gode reisetilbud i januar. Alle prisene i denne artikkelen er innhentet 3. januar, og vi tar derfor forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan sjekke kontinuerlig oppdaterte priser i vår restplassliste. Der kan du også bestille restplassvarsling til din mobiltelefon.

Bergen billigst

Billigst fra Norge er Bergen, med en ukestur til Tenerife for 1.995 kroner. Men fra hele landet finner du priser som absolutt kan konkurrere med prisene fra Oslo, som veldig ofte er rimeligere enn andre avreisesteder. Det er mulig å finne ukesturer til en eller annen Kanariøy for 2.595 kroner – både fra Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

Også fra nord er det mulig å komme seg en tur til sol og varme for en hyggelig penge: To uker på Gran Canaria med avreise fra Bodø koster deg nå kun 3.595 kroner.

 • Her finner du kupp fra Bergen, Bodø, Trondheim, Stavanger, Sandefjord og Kristiansand.
 • Rimelig fra Oslo

  Aller billigst fra Oslo akkurat nå, er en uke på Fuerteventura for 2.198 kroner. Men du kommer deg til de fleste Kanariøyene for mellom 2.500 og 3.000 kroner. Det er endog mulig å få to uker på Fuerteventura for 2.998. Ønsker du deg lengre vekk, kan det kanskje friste med to uker på Cuba for 6.595 kroner?

 • Her finner du gode hovedstadskupp.
 • Billige svenskereiser

  Svenskene starter det nye året med hyggelige restplasspriser. Fra Malmö kan du fly tur-retur Alicante for drøye tusenlappen, omregnet til norske kroner. Du får også ukesturer under solen med hotell inkludert, fra 1.700 norske kroner.

  Men svenskene har også hyggelige priser for deg som i stedet for hvit sand foretrekker hvit snø under beina. Du får en uke både i de franske, italienske og østerrikske alpene for mellom 1.500 og 1.900 norske kroner.

 • Hyggelige priser på sol og ski fra Sverige.
 • Her kan du sjekke når det er billigst å reise, med vår oversikt over hvordan restplassprisene utvikler seg gjennom året.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.