Nyttår på fjellet

Ta med familien, eller venner og kjente på høyfjellet.

Det blir stadig mer populært å feire jul og nyttår på fjellet. Det aller meste av hytter er utleid, men hotellene kan friste med flotte buffeer og tradisjonelle aktiviteter.

Hafjell

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lite snø på Hafjell foreløpig, fem av totalt 11 heiser er åpne. Hafjell Alpinlandsby har leiligheter for fire personer til kr 2.800 (tre døgn). Nermogårdshotell har liknende leiligheter for en ukespris på kr 6.300. Av hotellene kan Øyer Gjestegård tilby dobbeltrom med helpensjon i tre døgn for kr 3.680. For en familie på to voksne og to barn tilbys en pakke til kr 5.380. Quality Hafjell Hotell har dobbeltrom for tre døgn til kr 4.350. Ta kontakt med Hafjell Booking for mer informasjon.

Norefjell

Liknende forhold i Norefjell, lite snø og kun fire av totalt ti heiser er åpne. På Fjellkvil Hotell tilbys dobbeltrom med halvpensjon til kr 1.075 per person per natt. Da inngår en nyttårsupé med fire retter pluss nattmat i prisen. Norefjell Hotell tar kr 1.195 per person i dobbeltrom, tilbudet inkluderer helpensjon og internasjonal nyttårsbuffé. Ta kontakt med Norefjell Booking for mer informasjon.

Geilo

Flotte forhold på Geilo med over en meter snø og 13 av 17 heiser i drift. Highland Hotell tar kr 1.150 per person i dobbeltrom med helpensjon. Norlandia Geilo Hotell, Geilo Høyfjellspensjonat, Kikut Fjellstue, Lia Fjellstue og Solli Hotell tilbyr alle rom med halvpensjon for rundt 750 kroner per person i dobbeltrom. Ellers kan Øen Turistsenter tilby leiligheter fra kr 1.400 per døgn. Ta kontakt med Geilo Booking for mer informasjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oppdal

Veldig lite snø i Oppdal, og ingen av heisene er i drift. Oppdal Hotell har leiligheter med fem senger til kr 1.700 for to døgn. Vangslia Fjelltun har leiligheter med seks senger fra kr 4.000 for tre døgn. Stølen Terrasse har et liknende tilbud. Quality Oppdal Hotell tilbyr bed & breakfast til kr 1.000 per person i dobbeltrom. Ta kontakt med Oppdal Booking for mer informasjon.

Finse

Finse har gode snøforhold. Finse 1222 arrangerer nyttårsfest med aktiviteter og stor buffé. Pakkepris med halvpensjon, nyttårsupé ligger på kr 2.500 (tre døgn). Ønsker du kun å være med å på nyttårsaften ligger prisen på kr 1.000 per person. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon.

Beitostølen

Gode snøforhold og åtte av ni heiser er i drift. SAS Radisson Resort har rom med helpensjon til kr 2.500 (to døgn). Bergo Hotell tilbyr liknende til kr 2.985 (tre døgn), det samme gjør Beitostølen Høyfjellshotell. Ta kontakt med Beitostølen Booking for mer informasjon.

Trysil

30 centimeter snø oppe i bakkene, men kun åtte av 25 heiser i drift. Noe ledige hytter til leie, men mest leiligheter. En fire sengs minileilighet koster kr 3.510 for fire døgn. En seks sengs hytte koster kr 6.170, også fire døgn. For mer informasjon ta kontakt med Trysil Booking.

Hemsedal

Godt med snø og 12 av 14 heiser er i drift. Skogstad Hotell tar kr 1.200 per person i dobbeltrom med helpensjon. Minimum to netter. Ellers er det hytter og leiligheter tilgjengelig. En hytte til fem personer koster fra kr 7.900 for en uke. En luksusleilighet for åtte personer koster kr 15.000 per uke. Ta kontakt med Hemsedal Booking for mer informasjon.

Kongsberg

Null snø i Kongsberg, men hoteller og skisenter håper i det lengste. Quality Grand Hotell tar kr 735 per enkeltrom inkludert frokost, ett dobbeltrom koster kr 850. Best Western Gyldenløve tar kr 625 for enkeltrom inkludert frokost, dobbeltrom kommer på kr 775. De fleste hotellene vurderer ennå hvor vidt de skal holde åpent. Ta kontakt med Kongsberg Turistservice for mer informasjon.