Nytt spahotell i Kragerø

Selskapet bak Spaanlegget på Holmsbu, åpner i mars et nytt anlegg i Kragerø.

Hotellet ligger oppe på en kant (midt i bildet, nedenfor golfbanen), strandanlegget er tegnet inn nede ved fjorden.
Hotellet ligger oppe på en kant (midt i bildet, nedenfor golfbanen), strandanlegget er tegnet inn nede ved fjorden. Vis mer


Quality Spa & Resort driver massiv utbygging av spa i Norge for tiden. Siden Holmsbu åpnet i 2003 har det gått noen år, men nå er det snart klart for åpning av et nytt spahotell - denne gangen i Kragerø. Åpningsdatoen for dette nye spaanlegget i en av landets mest besøkte skjærgårdsmiljøer, er satt til 16. mars.

- Vi har hatt selgere i gang siden august i fjor, og har gjester på plass fra første dag. Og vi satser på at de ikke trenger hammer, sier direktør Petter Jørgensen til DinSide Reise.

I helgene fremover er det godt med bestillinger inne, og i begynnelsen av juni begynner det å bli tett mellom gjestene. Men hotellet satser ikke på å fylle kapasiteten helt fra starten, for å gi nyansatt personell tid og rom til å få rutinene på plass.

Helgene

Det nye spahotellet bygges med utsikt over skjærgården og Kragerø. Restauranten har plass til 250 personer, og har selvsagt prima utsikt. Hotellet vil få en kapasitet på 700 senger i 235 rom. I tilknytning til hotellet blir det anlagt et eget strandområde med sand, badebrygger og bassenger, sportsmuligheter og spisemuligheter.

Direktør Petter Jørgensen.
Direktør Petter Jørgensen. Vis mer


Spapakke med fullpensjon i dobbeltrom koster 1.895 per person per døgn. Da får du frokost, lunsj, middag og en valgfri 50-minutters spabehandling. Du får også tilgang til spaanlegget og treningsanlegget. Velger du halvpensjon, dropper du lunsjen, og betaler 1.695 per person per døgn i dobbeltrom. Velger du rom med frokost, betaler du 1.545 per rom per døgn (dobbeltrom).

Artikkelen fortsetter under annonsen

>> Se bilder fra det nye anlegget i Kragerø

Stor spasatsning

Estatia Resort Hotels AS planlegger også spa i Norefjell, Trysil og på Tjøme. Norefjell er først ut.

>> Her kan du se bilder fra spaanlegget i Holmsbu

Slik ser arkitektens tegning av det nye hotellanlegget i Kragerø ut.
Slik ser arkitektens tegning av det nye hotellanlegget i Kragerø ut. Vis mer