Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.comVis mer

Nytt naturisthotell i Tyskland

Strenge regler på hotellet der ingen klesplagg er tillatt.

Endelig får tyskere som trives best i Adam og Evas drakt et eget hotell der det er lov å la alt henge ute.

Det er ikke bare lov, det er faktisk påbudt.

Hotel Rosengarten blir Tysklands aller første naturisthotell, skriver Timesonline.co.uk. Fra før av har tyske naturister kunnet feriere på campingplasser og badestrander uten å sjenere andre, men dette er altså det første nakenhotellet.

Og bor det en kikker i deg, som gjerne skulle tatt turen til Hotel Rosengarten bare for å se, så glem det. Ingen påkledte gjester er velkomne. Ved hotellet gjelder strenge regler, som alle som befinner seg på hotellområdet må følge.

Her er et utdrag av ordensreglene:

  • Bare de som er tilhengere av naturistkulturen får komme inn på hotellets område.
  • Alle gjester MÅ være nakne.
  • Det er ikke lov å sitte på stoler og i solsenger uten å ha et eget håndkle under. Dette på grunn av hygienen.
  • Gjestene må ikke oppføre seg på måter som av andre kan oppfattes som seksuell trakassering.
  • Det er strengt forbudt å involvere seg i seksuelle aktiviteter andre steder enn på gjestenes egne rom.
  • Det er ikke lov å filme og fotografere andre personer uten tillatelse.

Tyskere er spesielt glad i å skrelle av seg klærne. Går alt etter planen, åpner Tysklands første naturisthotell snart. Foto: colourbox.com
Tyskere er spesielt glad i å skrelle av seg klærne. Går alt etter planen, åpner Tysklands første naturisthotell snart. Foto: colourbox.com Vis mer


Dette er et utdrag av ordensreglene. Les dem i sin helhet her. Det understrekes at dersom gjestene bryter reglene, spesielt de som dreier seg om seksuelle handlinger, er det på med klærne og rett ut.

- Vi håper alle type mennesker vil komme til hotellet, også barnefamilier. Vi bygger en lekeplass på hotellområdet, sier naturistentusiasten Frieder Haferkorn, mannen bak hotellideen, til Timesonline.

Hotel Rosengarten vil forøvrig ligge i landsbyen Freudenstadt, Schwarzwald, med nasjonalparken på alle kanter. Den innbyr til vandringer, og da er det ifølge Haferkorn lov å ha på seg klær - hvis man vil.

Det er ikke alle som er like fornøyde med å ha nakne folk vandrende rundt i guds frie natur. Innbyggerne i den sveitsiske landsbyen Appenzell har innført bøter på 1.000 kr for alle som ikke er skikkelig kledt på tur...

Tyskland er naturismens hjemland, og naturistforeningen Deutche Freikörperkultur fyller 60 år i år. Foreningen har 45.000 medlemmer.