Nytt fjellspa

Bytt klamme beksemsko og kondomdress med tøfler og badekåpe. Fjellspa er stadig mer populært; vi har besøkt nyåpnede Norefjell Spa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Avslapping ved bassengkanten.
Avslapping ved bassengkanten. Vis mer
Norefjell Spa ligger direkte ved skibakkene på Norefjell.
Norefjell Spa ligger direkte ved skibakkene på Norefjell. Vis mer

Fjell eller sjø?

Foretrekker du spa på fjellet eller ved sjøen? (Avsluttet)
Ved sjøen(40%) 55
På fjellet(35%) 48
Ingen preferanser(25%) 35
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Du trenger ikke dra til sjøs for å finne "Salus per Aqua" (spa), eller "helse gjennom vann". Hvorfor ikke dra til fjells og få fjellheimens ro som en ekstra bonus? Spa-behandling og egenpleie i fjellheimen er stadig mer populært, og flere tilbud kommer til.

I desember åpnet Norefjell Spa AS, som er det siste tilskuddet til den norske fjellspa-stammen. Vi har besøkt det nye tilbudet på egenpleie-fronten.

>> Klikk her for bilder fra Norefjell Spa

Ved skibakken

Norefjell Spa ligger i underetasjen hos Mountain Lodge Norefjell, som er et leilighetshotell like ved skibakkene på Norefjell. Hit er det mulig å stå på ski rett inn - skistativene står klare utenfor husveggen. I samme bygg finner du Mountain Restaurant, som også arrangerer afterski - men kanskje av den mer livlige sorten enn den du alternativt kan få i spa-avdelingen.

Tilbudet

Norefjell Spa åpnet 19. desember 2004, og dekker 500 kvadratmeter inkludert svømmebasseng, badstu, kaldkulp, boblebasseng og behandlingsrom. Da vi besøkte anlegget, var kun tre av behandlingsrommene klare, men totalt skal sju behandlingsrom settes i stand, hvorav ett av disse er duorom - altså rom for to.

Spa-senteret har også et badekar med lyd-, lys- og magnetterapi, hvor du kan velge mellom mange forskjellige behandlingsformer; alger, leire eller havsalt - for oppkvikkende eller avslappende effekt.

Tilbud til enhver

På spa-menyen står behandlinger for enhver smak, og for enhver alder og ethvert kjønn. Det er spesialbehandlinger for Ham og Henne, og endog massasje for barn under 14 år.

Lin Lundgren er daglig leder ved Norefjell Spa.
Lin Lundgren er daglig leder ved Norefjell Spa. Vis mer


- Vi har også hatt besøk av endel gutter, og det synes vi er litt gøy; at det vekker interesse for alle. Vi har også kunder i alle aldre; fra tenåringer til besteforeldre, sier daglig leder ved senteret, Lin Lundgren.

Helårsåpent

Kundegrunnlaget til Norefjell Spa er hyttefolk, turister og konferansegjester, som sørger for høysesong i fjellet fra de to siste ukene i november til etter påske, i tillegg til juli måned. Men Norefjell Spa satser på helårsåpent:

- Vi har åpent hver dag, og har lyst til å ha åpent hele året, sier Lin Lundgren. Men vi må nesten se det an og justerer åpningstidene etterhvert, fortsetter hun.

Per i dag er det mulig å få "drop-in" time for behandling, men du anbefales å forhåndsbestille i helgene, da etterspørselen da naturlig nok er større.

    Priseksempler:
  • Aromamassasje som skal stimulere sansene og lymfesystemet, 50 minutter: 720 kroner.
  • Aromamassasje for barn under 14 år, 20 minutter: 290 kroner.

>> Klikk her for bilder fra Norefjell Spa

>> Klikk her for å se hvor du finner flere fjellspa i Norge

>> Klikk her for å se hvor du finner fjellspa i Sverige

>> Klikk her for flere artikler om velvære og egenpleie


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!