Nytt billighotell har åpnet i London

Under 90 kroner natten for søvn på femstjernersmadrass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dinside skrev i våres om lavprishotellkjeden Tune Hotels, som skulle åpne et hotell i London. Det har kjeden nå gjort.

Dermed kan du sove godt i London sentrum for under 90 kroner natten.

Tune Hotels er en asiatisk kjede som hittil bare har hatt hoteller i Malaysia og Indonesia. Nå vil kjeden åpne 15 hoteller i London i løpet av de neste syv årene. Tilsammen snakker vi om 1.500 rom.

Konseptet er enkelt. Rommene er små (rundt 10-12 kvm), det er lite dill og dall, men sengen og madrassen er av høy kvalitet, sengetøyet er av finvevet egyprisk bomull, og badene rene og ordentlige og har power shower.

Alt ekstra betaler du for - det være seg aircondition (men det finnes vifter i alle rom), håndklær, rengjøring (om du bor mer enn én natt) og nettilgang.

Les også: Hotellrom i London for 10 kroner

Hotellene har ikke frokostservering, restaurant, treningsrom, spa osv. Tune Hotel Westminster huser forøvrig en Costa kafé i første etasje, så du kan spise en god frokost her om du vil.

Dersom dette høres ut som noe for deg, så må du utsette londonturen til neste vår, for hotellet er faktisk fullbooket helt til februar 2011. For å få et rom til ni pund natten må du selvsagt være veldig tidlig ute. Da vi søkte etter ledig hotellrom i mars 2011, fant vi ikke dobbeltrom til rimeligere pris enn 35 pund, i underkant av 350 kroner. Det er uansett ikke så ille for et hotellrom i London sentrum.

Se bilder fra hotellet:

Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels


På nett: Tune Hotels