Administrerende direktør i Star Tour, Frode Hansen, regner med færre charterreisende neste år.  Foto: Star Tour
Administrerende direktør i Star Tour, Frode Hansen, regner med færre charterreisende neste år. Foto: Star TourVis mer

Nyheter, tilbaketrekninger og fiaskoer

Her er nytt fra første sommerkatalog ut, Star Tours 2002-katalog.

Sommerens nyheter i Italia er Napoleons øy Elba og en relansering av Sicilia. I Bulgaria presenteres byen Nessebar, som har ligget på UNESCOs bevaringsliste siden 1983. Blant Kanariøyene er La Palma ny som sommerreisemål, mens den lille øya Graciosa utenfor Lanzarote er helt ny på programmet. På spanskekysten kan du besøke småbyene Almuñécar og Calpe. I Hellas kan du nå endelig komme deg til Skiathos og Skopelos med Star Tour, og selskapet utvider også med flere reisemål på Kreta. For deg som vil greie deg mer på egenhånd, lanseres flere muligheter for bilvandring - dvs. en pakke med ferdig bookede hoteller, leiebil og foreslått reiserute mellom bostedene.

- Vi satser på en økning i Italia, Tyrkia og Spania, mens Hellas nok får en liten tilbakegang etter flere års vekst, sier Hansen som ikke tror at Tyrkia vil merke samme problemer som nord-afrikanske reisemål har gjort etter hendelsene i New York og Afghanistan.

Nedturene

[Ugjyldig objekt (NAV)]


Egypt står foreløpig trykket i selskapets nye sommerkatalog, men er allerede kansellert som sommerreisemål. I vinter kan du fortsatt komme deg til Egypt til og med november. Brasil har aldri innfridd, og alle charterselskapene har besluttet å legge ned turene til dette reisemålet.