Nyheter og priser

Her er oversikten over sommernyhetene fra turoperatørene.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Star Tour

Lanserer Porto Santo, søsterøya til Madeira. Her kan du nyte små lekre strender, noe som ikke finnes på Madeira. Du kan dykke, gå turer og pleie deg selv. En uke på fire stjerners hotell, med thalassoterapi, koster kr 5.145. Ønsker du å kombinere med Madeira får du en to ukers tur fra kr 7.545.

Spanske Nerja er neste nyhet på programmet. Byen, som ligger øst for Malaga, ble nylig kåret til landets beste ferieby av et spansk reisemagasin. Byen ligger oppe i høylandet, seks kilometer fra kysten. Her kan du nyte utsikten, atmosfæren, restaurantene og ta utflukter til Malaga, Sevilla eller Nerja-grottene. Pris med tre stjerners hotell ligger fra kr 3.345 for én uke.

Florida blir å finne som pakketur fra midten av mai til midten av oktober. Turen går til Fort Lauderdale, og to uker med hotell vil koste fra kr 6.995. Les mer om chartertilbudet til Florida her.

Saga Solreiser

Saga lover knallpriser til Kanariøyene i sommer. Tenerife er allerede bortbestilt, men Gran Canaria for en voksen og ett barn i to roms leiligheter får du fra kr 7.490 i skoleferien. Det er nesten halvparten av hva du må betale for liknende reise til Mallorca. Nytt av året er også rundturer i Bulgaria, hvor du skal få en smak av det meste. Nytt sted hver dag, selvfølgelig inklusiv Sofia samt badebyen Nessebar. Pris for en ukestur for en voksen og ett barn ligger på kr 9.580.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Apollo

Apollo utvider Hellas-tilbudet ved å sette opp fly fra byer som Trondheim, Bergen, Ålesund og Stavanger. Nytt på programmet er den barnevennlige og billige øya Halkidiki. Her får du en uke med tre stjerners hotell for kr 3.500, to uker koster fra kr 4.500.

Apollo øker også kapasiteten til Tyrkia, og lanserer samtidig badebyen Kemer. Kemer er noe mer luksuriøs og eksklusiv enn andre tyrkiske reisemål, en lokal versjon av Rivieraen om du vil. Prisene derimot er ikke avskrekkende, en uke med stjerners hotell koster fra kr 4.100 i beste høysesong.

I tillegg setter selskapet opp turer til øya Cozumel på Yucatán-halvøya i Mexico. Cozumel er ypperlig for dykkerinteresserte, det er stille og vakkert. Prisen er dog noe stiv: To uker med fire stjerners hotell koster fra kr 16.000. Nytt er også at Apollo starter med sommerturer til Thailand. To ukers tur til Phuket med tre stjerners hotell koster fra kr 7.500. Det gis rabatt på kr 500 til alle de som bestiller reiser til Mexico og Thailand innen 31. januar.

Ving

Masser med nyheter på Vings sommerprogram. Hellas utvides med fem nye destinasjoner: Ithaka, Nidri på Lefkas, Mykonos, Zakynthos og Syros. Ithaka og Syros er rolige og passer godt for deg som vil ha en fredelig badeferie. Mykonos og Zakynthos byr på mer liv og leven. Frapris på ukestur med tre stjerners hotell til Ithaka er kr 3.595, ukestur til Lefkas med tre stjerners hotell ligger på kr 2.995, Mykonos med to stjerners hotell koster kr 4.095 for en uke, Zakynthos med to stjerners leilighet koster kr 3.095 og ukestur med to stjerners hotell på Syros koster kr 3.895.

Kypros lanseres Polis som årets nyhet. Polis ligger på øyas nordvestkyst, og tilbyr luksusferie langt fra støy og larm i Agia Napa. Pris med fem stjerners hotell er kr 12.245.

I Spania satses det på golfferie i kombinasjon med sol og bad for familien i Costa de la Luz. Prisen ligger fra kr 3.195 med tre stjerners hotell. I tillegg åpner Ving et nytt Ving-hotell i Alcudiabukten. Prisen her vil ligge fra kr 4.245 med fire stjerners hotell.

Pyramidene

Pyramidene øker fra fjoråret med et fly i uka. Dahab på Sinaihalvøya lanseres som nytt reisemål. Dahab er kjent som ”hippiebyen” i Egypt, og har lenge vært et populært utfluktsmål fra badebyen Sharm el Sheik. Dahab kan by på fine bade-, dykke- og surfemuligheter i Rødehavet. Pris for en uke med fire stjerners hotell ligger rundt kr 6.000.

Gulliver

Gulliver utvider Hellas-tilbudet med turer til ferieparadiset Mykonos. Øya er kjent for sitt spenstige natteliv, og er kanskje den mest internasjonale av de greske ferieøyene. Pris for en uke på tre stjerners hotell ligger fra kr 3.995.