På CPH Apartment kan du hvile rumpa di på en rådyr og eksklusiv designerstol, mens du venter på flyet. Foto: CPH Apartment
På CPH Apartment kan du hvile rumpa di på en rådyr og eksklusiv designerstol, mens du venter på flyet. Foto: CPH Apartment Vis mer

Ny og fancy flyplasslounge i København

Ikke som andre lounger.

Hvis du er glad i flyplasslounger og designermøbler, vil du nok elske den nye loungen på København Lufthavn (CPH).

Tirsdag 5. juli åpnet nemlig flyplassloungen "CPH Apartment", som skal være inspirert av en klassisk herskapsleilighet i København.

Hjemmekoselig og eksklusiv

Loungen har entré, kjøkken, stue, bibliotek og arbeidsområde. Den skal oppleves som veldig hjemmekoselig med sin flotte takstukkatur, fiskebeinparkett, fyr i peisen og skandinaviske designmøbler, ifølge København Lufhavns hjemmesider.

Det er selskapet Novia og flyplassen som står bak innredningen.

Dyre reoler og parkett med fiskebensmønster er noe av det som preger den nye flyplassloungen. Foto: CPH Apartment
Dyre reoler og parkett med fiskebensmønster er noe av det som preger den nye flyplassloungen. Foto: CPH Apartment Vis mer

Bilde fra loungen

DinSide tester: Flyplassloungene på Schiphol og Newark

De eksklusive møblene er først og fremst skandinaviske, og en miks mellom det moderne og det klassiske. Interiørutvalget er altså alt annet enn tilfeldig.

Blant annet har CPH Apartment reoler fra Muuto, spisebordstoler fra danske Hay, loungebord fra Beck, sofaen "In Duplo" fra Erik Jørgensen og "Wing Chair" fra H. J. Wegner.

>>>Dette er den beste flyplassloungen

Koster 169 danske kroner

Men hvem kan egentlig bruke denne loungen?

Den er først og fremst tiltenkt business- og first class-passasjerer fra en rekke flyselskaper. Emirates, Gulf Air og Qatar Airlines, er noen av de heldige.

Det skal likevel være muligheter å få innpass på loungen uavhengig av hvilket flyselskap du reiser med. Du kan nemlig kjøpe adgang på nettet via denne linken eller kjøpe billett direkte ved fremmøte i loungen. Det koster 169 danske kroner for å komme inn og nyte den eksklusive loungen, som ligger på Terminal 2.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ny og fancy flyplasslounge i København

Loungen tilbyr også vanlige goder som:

  • Gratis WiFi
  • Varm og kald drikke
  • Vin og sprit
  • Frisk frukt
  • Snacks
  • Lette måltider
  • Internasjonale aviser og magasiner
Kart over hvor du finner loungen: