Sex-orgier skal hjelpe det australske turistresortet opp på beina igjen. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Sex-orgier skal hjelpe det australske turistresortet opp på beina igjen. Illustrasjonsfoto: ColourboxVis mer

Nudistresort vil ha sex-orgier

I nedgangstider må ting gå oppover...

Det australske nudistresortet White Cockatoo i Mossman, Queensland, satser nå sterkt på sex-orgier for å få fart på besøkstallene.

I mars 2009 arrangerer resortet en hedonistisk måned for voksne hvor alt vil være lovlig, skriver det australske nettstedet The Courier-Mail.

- Vi bruker ikke ord som sex eller svingere, men du trenger ikke å være stjerneforsker for å skjønne hva det betyr, sier eieren av White Cockatoo, Tony Fox, til den australske avisa.

Norske par oppfyller sex-fantasier i utlandet

Det omstridte resortet var kjent for å arrangere ville sexpartyer for svingere, men valgte å slutte med dette for tre år siden.

Lønner seg

Det har tydeligvis lønt seg å arrangere en hedonistisk måned, for White Cocktatoo er nesten fullbooket allerede. Men ikke alle er enige om det kommer til å lønne seg i det lange løp.

Biskop James Foley stiller seg tvilende, men sier at så lenge de kan tjene penger på en måte som ikke støter naboer eller skader noen, er det greit, sier han:

- Alle som drar på et slikt arrangement gjør det på egen risiko. Men du må bare lure på hva slags folk det er som drar og hvorfor. Hvor er den moralske koden for oppførsel og hvordan stoppes sjalusi og krangler?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hit drar damene for sex