Norwegian til Moskva

Norwegian begynner direkteflyvninger fra oslo 16. august.

Publisert
Sist oppdatert

Den nye ruten til Russlands hovedstad og Domodedovo flyplass vil gå fem dager i uken.

- Vi er svært glade for å kunne tilby en direkterute mellom Oslo og Moskva, og tror at denne ruten vil stimulere både næringsliv og turisme i begge retninger, sier Daniel Skjeldam, rutedirektør i Norwegian, i en pressemelding.

- Norwegian flyr til Domodedovo flyplass i Moskva på bakgrunn av at den er en effektiv og passasjervennlig flyplass. Videre var det svært avgjørende at det er et godt kollektivtilbud til sentrum med et flytog som går direkte og har en reisetid på bare 40 minutter; forteller Skjeldam

Drar du til Moskva kan du oppleve blant annet Kremlin, Den røde plass med Leninmausoleet, St. Basil katedralen, Pushkinmuseet og Sandunovskive (Sanduny) badene. Moskva er en by preget av kontraster, på alle måter. Her finner du Russlands rikeste, og også noen av de fattigste. Dermed har byen slum og motebutikker, suppekjøkken og stjernerestauranter.

Ruten vil ligge i salg fra og med fredag klokken 13. Billettene koster fra 1.040 kroner hver vei. Grunnen til de høye prisene er ifølge Skjeldam at russiske transportmyndigheter har satt høye avgifter for å få fly til Russland.

Husk visum

Skal du til Moskva, eller et annet sted i Russland, må du ha visum. Det kan du enten ordne selv, og finne informasjon på Norwegians nettsider, eller få hjelp av et av reiseselskapene som har spesialisert seg på dette, da det kan ta lang tid, og bety mye køståing utenfor Russlands ambassade i Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer