Norwegian øker prisene

Nå øker Norwegian prisene på innsjekket bagasje og setereservasjoner.

<b>NORWEGIAN ØKER PRISENE:</b> Norwegian øker prisene på setereservasjoner og innsjekket bagasje, og innfører pakkepris for deg som vil kjøpe begge deler. Foto: Gaute Beckett Holmslet
NORWEGIAN ØKER PRISENE: Norwegian øker prisene på setereservasjoner og innsjekket bagasje, og innfører pakkepris for deg som vil kjøpe begge deler. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norwegian øker prisene på innsjekket bagasje og setereservasjoner. Samtidig innfører de en pakkepris for deg som ønsker å bestille både sete og innsjekket koffert.

Denne pakkeprisen er rimeligere enn om du betaler stykkpris for setereservasjon og innsjekket bagasje.

- Valgfritt

Lasse Sandaker-Nielsen, informasjonssjef i Norwegian, understreker overfor DinSide at kundene ikke bestille sete eller innsjekket bagasje.

- Det er viktig å presisere at det er snakk om valgfrie tillegg. Men det stemmer at det er foretatt en prisjustering fra torsdag forrige uke, men billettprisene våre er fremdeles de samme. Vi har innført plusspakke, hvor man kan kjøpe sete og bagasje sammen. I flere tilfeller blir det billigere enn å kjøpe disse separat. Denne løsningen har våre passasjerer på langrutene satt pris på, sier Sandaker-Nielsen til DinSide.

Les også: Nå kan du surfe både under takeoff og landing hos SAS og Ryanair, men Norwegian venter

Her er prisene

Setereservasjon og ett kolli innsjekket bagasje innenlands, eksempelvis Oslo-Bergen, har tidligere kostet 49 kroner per stykk. Nå øker prisen til 70 kroner per stykk. Plusspakke med både sete og koffert inkludert koster 99 kroner.

Oslo-Tromsø øker sete fra 49 til 70 og bagasje fra 59 til 70. Plusspakke koster 99 kroner.

Oslo-Stockholm øker sete fra 59 til 70 og bagasje fra 69 til 70. Plusspakke koster 99 kroner.

Dersom du likevel bruker å bestille både sete og innsjekket bagasje når du reiser, vil det i to av de tre eksemplene nevnt ovenfor bli billigere å kjøpe plusspakke nå enn med de gamle prisene.

Dersom du kun bestiller én av delene vil det tvert imot bli ganske mye dyrere.

En setereservasjon tur-retur Oslo-Bergen vil gå fra totalt 98 kroner til 140 kroner. Det er en prisøkning på 21 kroner per vei, eller 42 kroner tur-retur.

Det koster nå 100 kroner å reservere sete på strekningen Oslo-London. Til sammenlikning tar Ryanair 92 kroner for reservasjon av sete på samme strekningen - og da får du premiumsete med ekstra beinplass. For et standardsete må du betale 46 kroner hos Ryanair - dette er altså halve prisen av hva Norwegian nå skal ha.

Les også: Vi sjekket inn en koffert med kamera. Her kan du se video av hva som skjer med kofferten underveis!

 Foto: NORWEGIAN
Foto: NORWEGIAN Vis mer

Se hva du må betale nå: