Norwegian: New kid in town

Flere lavprisavganger til Budapest! Fra 389,-* en vei. Ved bestilling på internett. (*Bestemte regler gjelder.) Og vi vet jo alle hva det pleier å bety. Skjulte pristillegg. Det er iallefall verdt en test.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Det er langt mellom billigbillettene til Budapest. Men har du god tid til å lete, og ingen restriksjoner på når du reiser kan du gå i badet fra 998 kroner. 
Foto: Liesel Cecilie Tverli Foto: Liesel Cecilie Tverli
Det er langt mellom billigbillettene til Budapest. Men har du god tid til å lete, og ingen restriksjoner på når du reiser kan du gå i badet fra 998 kroner.
Foto: Liesel Cecilie Tverli Foto: Liesel Cecilie Tverli Vis mer


I følge rutetabellen går flyene mellom Oslo og Budapest mandag, onsdag og fredag. Her er prisene vi fant:

Forsøk 1: 1435 kroner.
Forsøk 2: 1298 kroner.
Forsøk 3: 1683 kroner.
Forsøk 14: 2503 kroner.

398 pluss 398 blir ... 796. Nå skal det imildertid sies at prisene over inkluderer 303 kroner i skatt og flyplassavgifter. Men den billigste reisen jeg fant blir alikevel 199 kroner dyrere enn avertert. Prøver igjen.

Forsøk 15: 998 kroner - inkludert avgifter. Da må du riktignok feire nasjonaldagen langs Danubes bredder - men dette er kanskje et fristende alternativ for noen?

Vinterens kampanjetilbud der Norwegian selger 148 billetter til 148 kroner hver dag var imidlertid veldig oversiktlig og fin. Hver dag legges nye billetter ut for salg, og det indikeres i annonsen om det er ledige billetter på de forskjellige flyavgangene.

Is i magen

Det er kanskje et lite minus at alle billetter som legges ut for salg er en vei, og på samme dag. Dermed blir det vanskelig å forutsi prisen på en tur-retur reise. Men for gamblere med is i magen og tro på egen griseflaks kan det være et bra alternativ. En billett til 148 kroner vil uansett bidra til å trekke ned prisen på en tur-retur billett.

Norwegian kom ut av dette sånn midt på treet. Superkampanjen i Norge holdt det den lovet, men det var vanskelig å finne de proklamerte prisene på de europeiske avgangene vi testet.

Her kan du lese hvordan Ryanair gjorde det i DinSides kampanjepristest

  • Her kommer du tilbake til hovedartikkelen
  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!