<strong>MER FLYSURFING:</strong> Snart blir det mulig å surfe på nettet på langdistanseruter med Norwegian. Foto: NTB Scanpix
MER FLYSURFING: Snart blir det mulig å surfe på nettet på langdistanseruter med Norwegian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Norwegian lanserer gratis WiFi på langdistanse

Men det koster ekstra for høy surfehastighet.

Publisert
Sist oppdatert

Snart kan du surfe gratis om du flyr med Norwegian til USA. Flyselskapet starter nemlig nå installering av WiFi på selskapets langdistansefly.

Det dreier seg om mer enn halvparten av selskapets Dreamliner-fly. Deres Boeing 737 MAX-fly vil også få WiFi installert fortløpende.

- Norwegians passasjerer som flyr mellom Europa og Nord- og Sør-Amerika og mellom Europa og Asia vil dermed ha muligheten til å være tilkoblet WiFi slik at de kan surfe, lese e-poster og holde seg oppdatert på sosiale medier, skriver de i en pressemelding.

Gratis og betalmulighet

Norwegians langdistansepassasjerer vil få valget mellom to WiFi-pakker: «Basic Option» og «Premium Option»:

  • «Basic Option» er gratis og gjør det mulig å surfe på nett, sende meldinger og e-post.
  • «Premium Option» er høyhastighets-WiFi som gjør det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier. Prisen på «Premium Option» er €12.95 EUR / $14.95 USD for tre timer.
<strong>RASKERE OG TREGERE:</strong> Her er de to WiFi-alternativene Norwegian tilbyr på langdistanseruter. Hvor rask forbindelsen faktisk er, sier de ingenting om. Foto: Norwegian
RASKERE OG TREGERE: Her er de to WiFi-alternativene Norwegian tilbyr på langdistanseruter. Hvor rask forbindelsen faktisk er, sier de ingenting om. Foto: Norwegian Vis mer

Ifølge Norwegian er de verdens første lavprisselskap som tilbyr gratis WiFi på interkontinentale flyvninger.

Selskapet lanserte gratis WiFi på sine flygninger i Europa i 2011.

Dette tilbyr SAS

Konkurrenten SAS har tilbudt WiFi ombord i sine langdistansefly siden februar 2015.

WiFi er gratis på langdistansefly for EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer samt for reisende i SAS Business og SAS Pluss, mens reisende i SAS Go må betale 149 kroner for å surfe på nettet under hele flyvningen.

På langdistanseruter tilbyr SAS også sitt mobile 3G-nettverk, så du kan ringe og sende meldinger på vanlig vis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer