<b>BILLIGST:</b> Norwegian har de laveste prisene i vår prisduell. Foto: HANS OLAV NYBORG
BILLIGST: Norwegian har de laveste prisene i vår prisduell. Foto: HANS OLAV NYBORGVis mer

Norwegian fra Torp

Og med nye ruter fra Rygge og Gardermoen.

Norwegian skriver i en pressemelding at de skal begynne flyvninger fra Torp. I første omgang starter de med en ukentlig avgang til Alicante i Spania fra 6. november.

Flyselskapet indikerer at det har planer om å åpne flere ruter fra flyplassen, men foreløpig er bare denne ruten fastsatt. Ruten til Alicante erstatter den tidligere Ryanair-ruten fra samme flyplass.

- Det er svært gledelig at vi endelig kan ønske Norwegian velkommen til Torp. Markedet har hatt et sterkt ønske om at ruten til Alicante skulle opprettholdes. Det er en milepæl at Norwegian nå etablerer seg hos oss. Vi håper dette blir starten på et langt og mer omfattende samarbeid til glede for begge parter og for de reisende i vår region, sier administrerende direktør Alf-Reidar Fjeld ved Sandefjord Torp lufthavn i pressemeldingen.

Flere nye ruter

Norwegian oppretter også nye direkteruter fra Rygge til Gran Canaria og Tenerife. Antall avganger fra Rygge til Malaga og Alicante vil øke til to ukentlige.

- Vi utvider på Rygge fordi vi opplever økt etterspørsel fra reisende i Østfold-regionen,sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian i en pressemelding.

De nye rutene er lagt ut for salg til priser fra 699 kroner én vei.

I tillegg vil Norwegian begynne direkterute fra Oslo til badebyen Agadir i Marokko 6. november. Dermed får Norwegian to destinasjoner i Marokko (fra før av har de rute til Marrakesh). Salgsprisen for denne ruten er ikke oppgitt ennå.

Artikkelen fortsetter under annonsen