Norske turister i tog til Syden

Halvparten av Star Tours togturer til Syden er allerede solgt.

For under en måned siden lanserte Star Tour pakketurer der reisen foregår med tog. Hittil har altstå halvparten av de miljøvennlige togpakkene til Nord-Italia solgt, ifølge selskapet.

- Det er vi veldig fornøyd med. Turene ble lansert 8. mai, og første avreise var allerede i slutten av mai og i juni. Så det at så mange umiddelbart har kastet seg på togtilbudet tyder på god interesse, sier informasjonssjef Lena Petersson i Star Tour.

– Våre selgere melder om mange kunder som allerede nå står på venteliste for neste års program, og jeg selv har fått flere positive mail direkte fra kunder – alt fra den flyredde som endelig får et alternativ til fly til de som ønsker seg en miljøvennlig reiseform, avslutter Petersson.

Setter opp flere turer

Som en følge av den gode etterspørselen har Star Tour satt opp ekstra avreiser i juli og september, i tillegg til de fem opprinnelige i mai og juni.

Selskapet jobber nå med planlegging av neste sommers togpakker til blant annet Nord-Italia og Kroatia. De nye turene vil bli presentert i september/oktober.

Les mer om togcharteren:
  1. Pakketur med tog