Norsk familiemoro fra 270 til 900 kroner

Vassfaret Bjørnepark er billigst for familien på jakt etter familieopplevelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En dag i Vassfaret Bjørnepark koster 270 kroner for hele familien. Dyrest er Tusenfryd; her må en familie på fire ut med 900 kroner bare i inngangspenger.

Skroll ned for mer.

Tusenfryd er dyrest. Her årets nye attraksjon, SuperSplash.
Tusenfryd er dyrest. Her årets nye attraksjon, SuperSplash. Vis mer


Vi har familieparker, badeparker, dyreparker og fornøyelsesparker; det bør være mulig å finne litt for enhver familiesmak i vårt langstrakte land. Og for enhver lommebok … 900 kroner i inngangspenger på Tusenfryd svir godt i enhver barnefamilies lommebok, i alle fall når is- og pølsemagen også skal ha sitt når familien er vel inne på området. Men rett skal være rett: En helaften på Tusenfryd behøver ikke bli så dyr, billettprisene avhenger også av alder og høyden på barna. Du kan studere prisene nærmere ved å klikke deg inn på hver enkelt park - som du finner lenker til nedenfor og i boksen til høyre.

I denne tabellen kan du se hva du må ut med av inngangspenger for et besøk på en av disse familie- eller fritidsparkene i høysesong. Vi har tatt utgangspunkt i en familie på fire, bestående av to voksne og to betalende barn. Husk at totalprisen i de fleste tilfellene vil variere med høyde og/eller alder på barna. De aller yngste går gratis hos de fleste. Mer utfyllende om prisene hos de enkelte parkene finner du i omtalene av den enkelte park:

Relaterte artikler

 • Vi tester SuperSplash; Tusenfryds nyeste attraksjon

 • Vi tester Balder; Lisebergs ferskeste tilskudd

 • Guide til Astrid Lindgrens verden

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!