Norges dyreste pakkereiser: Ving

Også reiseselskapet Ving har eksklusive godbiter å friste med for deg som har planer om å åpne lommeboken skikkelig når du skal ut på tur.

Hvis du synes det blir for langt å reise til Maldivene eller Mauritius, kan du reise hit, til Gran Hotel Bahaia del Duque Resort på kanariøyen Tenerife. Hotellet er ifølge Ving blant Spanias aller beste. Du må imidlertid belage deg på å betale mellom 25.000 og 43.000 kroner per person for 14 dager med frokost. Foto: Ving
Hvis du synes det blir for langt å reise til Maldivene eller Mauritius, kan du reise hit, til Gran Hotel Bahaia del Duque Resort på kanariøyen Tenerife. Hotellet er ifølge Ving blant Spanias aller beste. Du må imidlertid belage deg på å betale mellom 25.000 og 43.000 kroner per person for 14 dager med frokost. Foto: Ving Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For noen dager siden fortalte vi om de mest luksuriøse og kostbare pakkereisene Star Tour har å by på. I dag har turen kommet til Norges største reiseselskap, Ving. I likhet med Star Tour har Ving tatt konsekvensen av at stadig flere nordmenn har god råd - og at mange av oss velger å bruke en del av formuen på eksklusive reiser.

Maldivene: 43.000 til 65.000 kr

Som Star Tour har også Ving valgt å satse på de tropiske paradisøyene Maldivene og Mauritius. Den aller dyreste reisen er en 14-dagerstur til luksushotellet Diva Maldives, som ligger på en av Maldivenes største øyer; Didhoofinolhu. Reisen selges året rundt og koster mellom 43.000 og 65.000 kroner per person - avhengig av sesong og romtype. Denne prisen inkluderer kun halvpensjon, så sluttsummen vil i praksis bli enda høyere. Til gjengjeld tyder bildene på at beliggenheten og omgivelsene er spektakulære.

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Ving


Mauritius: 34.000 til 47.000 kr

Hvis Maldivene sydvest for India blir for dyrt, kan du i stedet reise til Mauritius øst for Madagaskar. Ving tilbyr i hvert fall 14-dagersturer til Dinarobin Hotel Golf & Spa. Også her tilsier bildene at vi snakker om beliggenhet av paradisisk karakter. Prisen, som kun inkluderer halvpensjon, ligger på mellom 34.000 og 47.000 kroner per person. Reisen selges hele året og de flotteste junior-suitene har egen veranda mot lagunen.

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Ving


Tenerife: 25.000 til 43.000 kr

En reise til Maldivene eller Mauritius forutsetter relativt seige flyturer. Men Ving tilbyr også luksusferie på kanariøyen Tenerife. 14 dager på Gran Hotel Bahaia del Duque Resort selges i vinterhalvåret og koster mellom 25.000 og 43.000 kroner per person. Prisen inkluderer kun frokost, men til gjengjeld er hotellet ifølge Ving blant Spanias aller beste. Spa og diverse bassenger, hvorav flere oppvarmede, er selvsagt på plass.

Hvis du synes det blir for langt å reise til Maldivene eller Mauritius, kan du reise hit, til Gran Hotel Bahaia del Duque Resort på kanariøyen Tenerife. Hotellet er ifølge Ving blant Spanias aller beste. Du må imidlertid belage deg på å betale mellom 25.000 og 43.000 kroner per person for 14 dager med frokost. Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Ving


Økt etterspørsel etter luksus

Ving tilbyr tilsvarende luksushoteller på flere reisemål og har siden 2008 tilbudt de mest eksklusive turene under vignetten Ving Flex.

- Finanskrisen har hatt en viss negativ effekt, men den langsiktige tendensen er klar; vi ser en økt etterspørsel etter luksuriøse destinasjoner og bosteder med høy kvalitet, sier Christian Grønli, salgsdirektør i Ving Norge.

- Hva slags mennesker er det som kjøper såpass dyre turer?

- Det sier seg jo selv at flertallet av dem som velger denne typen reiser har en relativt velfylt lommebok. De fleste er nok godt over 40 år og det store flertall reiser uten barn. Mitt inntrykk er at en fellesnevner blant disse kundene er et mål om å slippe litt unna masseturismen. Ofte har de nok en drøm om å oppleve noe som er nytt, annerledes og eksotisk - og som gir et virkelig avbrekk i hverdagen, sier Grønli.

Mer fart på Mauritius

Christian Grønli, salgsdirektør i Ving Norge Foto: Ving Norge
Christian Grønli, salgsdirektør i Ving Norge Foto: Ving Norge Vis mer


- For de av oss som ikke har vært noen av stedene, hva er egentlig forskjellene på Maldivene og Mauritius?

- Maldivene passer aller best for forelskede par som trives godt i eget selskap. Hvis man i tillegg er glad i dykking og snorkling, så er Maldivene enestående. Maldivene består av flere øyer, gjerne med en resort på hver av dem. Stemningen er som regel avslappet og den som er på jakt etter ulike opplevelser og mer action, vil nok trives best på Mauritius. Mauritius er en større og mer utviklet øy og kan i større grad skilte med aktiviteter som seiling, vannski, vindsurfing og kajakking. I tillegg kommer flotte anlegg for golfere, sier Grønli.

Les også:

  • Norges dyreste pakkereiser: Star Tour
  • Norges dyreste pakkereiser: Apollo