Norge som førstepremie

National Geographic har en 11 dagers reise til Norge som førstepremie i sin store fotokonkurranse.

Konkurransen World in Focus blir avholdt for 19. gang av det anerkjente magasinet National Geographic. Førstepremien i år er altså en 11 dagers tur til "Arctic Norway".

Her kan du lese hva turoperatøren som sponser premien sier om det arktiske Norge (Svalbard).

Det er to kategorier du kan melde deg på. Enten for profesjonelle fotografer eller for amatørfotografer. Det er i sistnevnte kategori du har muligheten til å vinne denne turen. For nordmenn som eventuelt vil melde seg på i konkurransen kan vi "trøste" med at du kan velge bort Svalbard og heller ta en 10 dagers tur til Galapagos. Her på DinSide har vi likevel for vane å oppfordre leserne til å utforske vårt eget eksotiske nærmiljø, men føler du for å reise til fjerne og ukjente strøk, har du altså muligheten.


Hvem kan delta?

Som sagt kan hvem som helst delta, bortsett fra de som er direkte eller indirekte involvert i prosjektet.

Skal du melde deg på i amatørklassen må du betale 12 dollar for å være med, i klassen for profesjonelle fotografer koster det 35 dollar, eler 25 dollar hvis du er student.

I tillegg til å kjempe om flotte premier som reiser og kamerautstyrt, vil vinnerne få bildene publisert i National Geographic Traveler.

Konkurransen avsluttes 21. august, men det er mulig å sende inn bidrag frem til 7. september. Da må du imidlertid betale 10 dollar ekstra for bidraget.

Meld deg på konkurransen her.