Nordiske storbyhelger til 2.000

Får du en storbyhelg i en av våre nordiske nabohovedsteder for rundt 2.000 kroner per person? Jada, det er ikke noe problem. Du kan til og med bo på femstjerners hotell!

Det koster ikke allverden å reise på nordisk storbyferie i vår.
Det koster ikke allverden å reise på nordisk storbyferie i vår. Vis mer


Storbyferier blir stadig mer populært, og med all konkurransen i lufta har det blitt ganske overkommelig, også. Vi har tidligere sjekket hvor langt vi kommer i Europa for 2.000 kroner, men denne gangen ville vi sjekke hvor langt vi kom med samme sum i Norden. Vi bestemte oss for at vi ville sjekke ut den siste helgen i mars, altså 31/3 - 2/4. Alle reisene har utreise fra Oslo. Kan du ikke reise herfra, må du nok ut med mer for flybilletten. Men hotellprisene er de samme.

Hyggelig overraskelse

De nordiske landene regnes ikke akkurat for å være de billigste å feriere i, så vi var litt skeptiske til hva slags storbyhelg vi ville få til for to personer når vi ikke skulle bruke mer enn rundt 2.000 kroner per person på fly og hotell. Overraskende nok gikk det bra. Veldig bra.

Vi får faktisk fly og to netter på femstjerners hotell midt i Stockholm for bare 4.135 kroner til sammen. Skriv det bak øret, alle dere som kunne tenke dere å gi kjæresten en hyggelig overraskelse på valentindagen!

>> Storbyhelg i Stockholm for 4.135 kroner
>> Storbyhelg i Helsingfors for 4.179 kroner
>> Storbyhelg i København for 3.204 kroner

Billig med båt

Som du ser er ikke prisene så verst for de andre byene, heller. Københavnhelgen er jo latterlig billig, men det er fordi vi har gått for en pakke med DFDS fra torsdag til søndag, med innvendig lugar, og overnatting på trestjerners hotell. For litt mer får du bedre overnatting.

Vi vil anbefale Helsingfors for deg som har vært i København og Stockholm før. Finlands hovedstad har mye spennende å by på, se hva vi anbefaler i artikkelen om Helsingfors.