Noen liker det hett

Du bør sannsynligvis legge igjen blondinevitsene dine hjemme.

Festivalen er åpent både for naturlige blondiner og andre blonde varianter ... Foto: Latvian Association Of Blondes
Festivalen er åpent både for naturlige blondiner og andre blonde varianter ... Foto: Latvian Association Of Blondes Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai er det klart for det som sannsynligvis er årets største ansamling av blondiner. Stedet er Riga i Latvia, et land hvor naturlige blondiner i alle fall hører til sjeldenhetene.

Men den siste helgen i mai trommes alle festivallystne blondiner og blonde menn, naturlige eller med litt hjelp fra en venn, til blondinefestival.

På tross av de sjeldne natulige blonde hårmankene i landet, er det likevel ventet titusenvis av blonde mennesker til årets festival.

Er du ikke selv en naturlig blond, men kunne tenke deg en lysere hårmanke? Vær litt oppmerksom i valg av hårfargepreparat, Carla Harris skulle også bare farge håret, men endte opp med gjenklistrede øyne, opphovnet hode og pustevansker. Stoffet i hårfargen som fremprovoserte reaksjonen hos Carla, er tillatt for bruk i kosmetiske produkter i Norge.

Hva synes du om en festival som bejubler blonde? Si din mening i debattforumet nedenfor.


Humørspreder

Opprinnelig var festivalen unnfanget som et forsøk på å lette på humøret hos innbyggerne under finanskrisen. Fjorårets festival var den første i rekken, og fikk stor oppmerksomhet i mange land. Ifølge det latviske turistkontoret er det ventet titusenvis av blonde hoder til årets festival.

- Blonde mennesker i Latvia er unikt. Fjorårets parade, årets festival og neste års karneval har og vil gi en betydelig bidrag til Latvias turistindustri. Go Blonde vil snart være like viktig for Latvia som karnevalene i Brasil og Italia, som er av stor interesse for tusenvis av turister, sier Marika Ģederte, president i den latviske foreningen for blonde.

Marilyn Monroe

Årets festival vil by på temafesten "Some Like it Hot", som selvsagt henspeiler på filmen av samme navn fra 1959 med Marilyn Monroe i hovedrollen. Og alle som finner det fornøyelig å ikle seg den blondeste av den blondeste parykk, røde lepper og sneisne kjoler, får muligheten til dette under en Marilyn-imitator-konkurranse i løpet av festivalen.

Festivalen strekker seg over to dager, fredag 28. mai og lørdag 29. mai. Det blir flere arrangementer og roa fester, med antrekk: Rosa. Inntjente midler vil gå til en veldedig organisasjon.

Du kan se video av fjorårets evenement her:


Du kan lese mer om arangementet på Go Blondes egen nettside: goblonde.lv

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer