Noe å ha det i

Nye ting krever noe å ha det i.

Utvalget av tilbehør til mobiltelefonen er enormt.
Utvalget av tilbehør til mobiltelefonen er enormt. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

PCen, PalmPiloten og passet – hvor legger du det? Vi tok en runde i butikkene, og plukket frem sommerens godbiter på vesker og futteraler.

Mobilen

Med mobilen har det dukket opp et enormt marked for ekstrautstyr. I butikkene fant vi vesker som beskytter telefonen mot støt og fuktighet, men vi fant også noen som kun duger til å vise seg frem med. Se de ny mobiltelefon-antrekkene i denne artikkelen.

Tamponghylster

Reiseeffekt-sortimentet har heller ikke blitt mindre med tiden. Det finnes nær sagt en veske til en hver dippedutt du måtte finne på å ha med på reisen: CD- og tampongetuier, pass- og billettmapper, og selvfølgelig PC-vesker og Palm-mapper. Se utvalget av sommerfine vesker til å putte sakene dine i.

Vanntett? Vi har funnet tasker som beskytter mobiltelefoner og kameraer, mot plask og sprut. Se veskene som beskytter utstyret ditt ned til ti meters dyp i denne artikkelen.

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Artikkelen fortsetter under annonsen