Noe å ha det i

Lettvektsvesker med god plass – vi har funnet frem noen godbiter på veskefronten. Vi har også puttet nyttige shoppingeffekter opp i veskene.

Når vesken skal fylles opp er det en fordel at i hvert fall den veier lite.

Airbag
Så du trodde Airbag er en sikkerhetsanretning i en bil? Den italienske veskeprodusenten Mandarina Duck mener noe annet, og har laget denne Airbagen. God og lett shoppingveske til kr 1.217, fås blant andre hos H.P. Hagen.

Liten veske
Mandarina Duck smeller til med en litt mer raffinert variant av turistmappa du putter inn under T-skjorta. Denne har flere lommer til kredittkort, penger og mobiltelefon. Den ser slett ikke så verst ut heller. 495 kroner koster denne moroa, og den fås blant andre hos H.P. Hagen.

Sammenleggbar veske
Denne romslig shoppingbagen kan brettes sammen og puttes i en koffert. Lettvekteren koster 299 kroner hos Carl O. Fabrikanten heter Delsey.

Valutakalkulator
Blå og flashy – valutakalkulatoren er ikke hva den en gang var. Denne er laget av Lexon og koster 320 kroner. Artista i Oslo selger kalkisen.

Regnvær
Det heter ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Lettvektsparaply med trivselsvekt på 200 gram gjør minusdager til plussdager. Classic heter modellen og fås blant annet hos H.P. Hagen. Den rødrutete paraplyen koster 195 kroner.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

  • Frisk dusj for slitne shoppinglegger og overopphetet hud hører med i vesken.

  • Gode sko og lette jakker er et must når du skal ut på langtur i storbyjungelen.