Ni "nødvendigheter" til afterskien ...

Du kan få det meste i reiseformat. Her er ni "nødvendigheter" til afterskien - eller til en hvilken som helst festlig anledning utendørs ...

Klikk deg videre til neste: Drinkmikser for late


I tilfelle ...


Justin Case hetter denne portable baren så treffende - til bruk i tilfelle du skulle bli veldig desperat etter å henge på en bardisk og det ikke er en slik i mils omkrets ... Baren måler 140 x 95 centimeter når den er slått opp, eller 140 x 80 centimeter i sammenbrettet tilstand. Baren veier rundt 27 kilo, og kan bli slått opp i løpet av tre små minutter - og så lenge skulle du vel greie å vente? Det behøves ingen verktøy for å slå baren opp eller ned.

Baren kommer i forskjellige farger, og du kan sette ditt personlige preg på den gjennom egen grafikk på et felt foran på baren. Det er designeren Rene Chavanne som står bak innretningen. Den koster fra 2.000 til 4.500 euro (mellom 15.800 og 35.500 kroner).

Ekstern lenke: Produktets nettsideKlikk deg videre til neste: Bærbar barkoffert


Drinkmikser

Dette er oppfinnelsen for deg som elsker drinker! Nå trenger du ikke gå rundt å kunne innholdet i all verdens drinker; med Lazydrinker kan du bare velge hvilken drink du vil ha, så tar drinkmikseren seg av arbeidet med å justere innholdet, og du kan bare nyte det ferdige resultatet som kommer ut. Med denne blir du garantert festens høydepunkt!

Drinkmikseren kan oppbevare inntil 16 forskjellige ingredienser, og du kan velge mellom 5.000 forskjellige drinker. - Ikke prøv dem alle på én gang!

Mikseren koster 750 dollar. I tillegg trenger du en PC, CO2-tank og selvsagt glass!

Ekstern lenke: Produktets nettsideKlikk deg videre til neste: Spritlås


Bærbar barkoffert

For deg som ikke er fullt avansert at du trenger en drinkmikser som vi nettopp så, kan en bærbar barkoffert være et godt alternativ til slitne Rema-poser. Det finnes flere varianter av denne typen reisebarer, Trav-L-Bars, i forskjellige størrelser og med forskjellige former og fasonger.


Denne rommer tre flasker, og inkluderer fire drikkekopper, serveringsbrett, flaskåpner og målebeger. Utvendig er den kledt med vinyl, som ifølge produsenten skal få den til å se ut som om den er kledt med burgunder og svart skinn. Kofferten er også utstyr med kodelås, som holder eventuelle klåfingre ute.

Pris: 49,95 dollar (cirka 320 kroner).

Ekstern lenke: Trav-L-Bars på amazon.com


Klikk deg videre til neste: Oppblåsbar pub


Spritlås

Dette er saken for deg som enten har drukket så mye at du rett og slett har blitt litt paranoid på dine gamle dager, eller for deg som som vil beskytte innholdet i flasken din fra uvelkomne inntrengere.

Liquor Lock, eller "spritlås" på godt norsk, kan monteres på enhver flaske, og i tillegg til å fungere som en lås, fungerer den også som en lufttett kork på flasken. Du programmerer kodelåsen og skrur toppen til flasken blir tett. For å åpne flasken, må du først finne koden, før du kan åpne flasken.


Denne typen lås kan fås i flere varianter, og til forskjellige priser. Det rimeligste vi kunne finne, var til 15,50 dollar, cirka 100 kroner.

Ekstern lenke: Låsen er tilgjengelig her


Klikk deg videre til neste: Sammenleggbare vinglass


Oppblåsbar pub

Er puben langt unna, men været fremdeles slik at du kunne tenke deg å ta et glass innendørs? Da er denne oppblåsbare puben, Airquee, kanskje noe for deg? Det er selvsagt engelskmenn som står bak denne oppfinnelsen, kanskje er det en forsikring for den pubelskende nasjonen at det skal ære mulig å ha en pub på hvert gatehjøre i alle fall ...


Puben kan fås i flere forskjellige størrelser: The Hogshead er 14,7 meter lang (utvendige mål), 7 meter bred og 8,2 meter høy; The Kilderkin er 5,9 meter lang (utvendig), 5,8 meter bred og 5 meter høy; The Firkin er 4,8 meter lang, 4,2 meter bred og 5 meter høy. I tillegg til forskjeller i størrelse, har de forskjellige pubene også forskjellige finesser.

The Firkin er den billigste utgaven, og koster 4.379 pund 8cirka 49.500 kroner) eksklusive skatter. The Hogshead er den dyreste, og koster 16.500 pund (cirka 187.000 kroner)eksklusive skatter.

Cheers!

Ekstern lenke: Produktets nettsideKlikk deg videre til neste: Ingen kan være helt uten mat i magen ...


Sammenleggbare vinglass

Er du blant dem som helst drikker av stettglass, men som kanskje ikke tar med deg de dyre krystallstettglassene på reise? Du trenger ikke fire på kravene selv om du skal drikke utenfor husets fire vegger.

Disse sammenleggbare vinglassene er laget av Resin, som er et veldig sterkt, transparent plastmateriale. Stetten skrus på når du skal nye et glass med eksempelvis vin, og skrus enkelt av igjen når glasset er tømt og bordene rømt.

Fås i forskjellige varianter og priser, vi fant to for 14,95 dollar (litt under 100 kroner) hos Wine Entusiasts.

Ekstern lenke: Glassene er tilgjengelige herKlikk deg videre til neste: Alltid en flaskeåpner for hånden ...


Ingen kan være helt uten mat i magen ...


På camping, på picknic, i hagen, i bilen ... her er et komplett, portabelt kjøkken. Du kunne selvsagt valgt et godt, gammeldags stormkjøkken, men dette er det mer sus i. Og mat må man jo ha, på afterski.

Denne modellen er fra produsenten Cook, og heter Cook's BBQ Kitchen Extreme Model. Her er alt du skulle trenge for å lage et vellykket måltid til deg selv og dine venner; ovn, komfyr, mini kjøleskap, mikrobølgeovn, vask, mm. Så her er det muligheter for alt fra pølser til påskehare eller popcorn ...

Sett den i bagasjerommet og tut i vei!

Pris: 3.546 amerikanske dollar, eller 22.900 kroner.

Ekstern lenke: Produktets nettside


Klikk deg videre til neste: Selvoppslående telt


Flaskeåpner for hånden ...

Med denne flaskeåpnerringen har du alltid en flaskeåpner for hånden ... Den finnes i flere forskjellige versjoner og til forskjellige priser. Patenten er den samme hos alle: Sett ringen over korken - jekk opp - drikk! På et utendørs afterskilag uten de beste fasilitetene, skal du ikke se bort fra at du blir en populær mann hos damene ...

Priser fra 7,99 dollar (cirka 52 norske kroner).

Ekstern lenke: Ringen er tilgjengelig herTilbake til hovedartikkelen


Selvoppslående telt

Alle kan bli slitne etter en lang dag i bakken med påfølgende afterski. Da er det deilig å kunne legge seg litt nedpå og ta en ørliten
(påske-)høneblund. Dette teltet er noe så genialt som et selvoppslående telt - utmerket for deg som har plundret med teltsnorer og -barduner én gang for mye.

Dette teltet kaster du ganske enkelt opp i lufta, og i løpet av 2 sekunder, før det når bakken, har teltet slått seg ut - helt selv og uten plunder og mas.

Teltet er vanntett, og rommer to personer. Det tar litt lengre tid å folde det sammen enn å sette det opp, men 15 sekunder på sammenfoldingen er vel heller ikke videre avskrekkende.

Teltet produseres av Quechua, og kalles "2 seconds". Prisen starter på 39,90 euro (cirka 315 kroner), men kan fås i forskjellie utgaver og med forskjellige finesser, til priser opp i 79,90 euro (cirka 630 kroner).

Ekstern lenke: Produktets nettside