New Yorks feteste penthouse

Four Seasons nye Ty Warner Penthouse koster 30.000 dollar natten. Se bildene av verdens dyreste suite.

Publisert
Sist oppdatert

Four Seasons er New Yorks høyeste hotell, og høyt oppe i 52. etasje har luksushotellet nå åpnet nye Ty Warner Penthouse.

Se bilder av luksusen

Det er I-M. Pei, arkitekten bak Four Seasons, som som har designet leiligheten. Ty Warner Penthouse har en døgnpris på 30.000 dollar, cirka 162.500 kroner, noe som trolig gjør den til verdens dyreste suite.

 Foto: Four Seasons New York
Foto: Four Seasons New York Vis mer
Luksus på høyt nivå i Ty Warner Penthouse. Foto: Four Seasons New York
Luksus på høyt nivå i Ty Warner Penthouse. Foto: Four Seasons New York Vis mer

Toppleiligheten er på 400 kvadratmeter, og har 360 graders panoramautsikt over New Yorks skyline og
Central Park. Utsikten kan nytes fra de 7,5 meter høye vinduene som omkranser hele leiligheten, eller ute i boblebadet på terrassen.

For dyrt? Slik ser du NYC gratis

Egen Rolls

Som gjest har du en Rolls Royce med privatsjåfør til din disposisjon, i tillegg til en personlig assistent som står til tjeneste hele døgnet, og så mange spa-behandlinger de måtte ønske.

Toppsuiten inneholder et bibliotek med piano, en stue med peis og utgang til balkongen, et stort soverom med tilhørende treningsrom/spa (som kan gjøres om til et soverom om ønskelig), og selvsagt et stort bad med tilhørende garderobe og sminkerom. I tillegg til dette, finnes det en zen-hage med fossefall, og et frokostrom.

På soverommet står det også et teleskop, slik at gjestene kan kikke på stjernehimmelen over Manhattan. I badekaret kan du ta fargebad mens du ser på tv på en LCD-skjerm, og etterpå kan du dusje deg i regnfallsdusjen ved siden av.

Maksimalt fire voksne og to barn kan bo i suiten samtidig.

Storbyguide: New York

"Billigere" alternativ

Blir prisen på over 160.000 kroner natten for stiv, kan du heller leie deg inn i en av presidentsuitene i 51. etasje. Der bor du til halve prisen, 15.000 dollar, cirka 80.000 kroner natten.

Hakket billigere er suitene, som koster fra 1.650 dollar natten (rundt 9.000 kroner), mens de 307 "vanlige" hotellrommene (som har en gjennomsnittsstørrelse på 56 kvadratmeter), koster fra 675 dollar, 3.650 kroner, til 1.025 dollar, 5.500 kroner, natten.

Se bilder av luksusen

På nett: Four Seasons New York


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer