New York for under 100 dollar natten

Å finne et stilig hotell under 100 dollar natten i New York er en utfordring. Her er et nytt hotell som svarer på denne utfordringen.

 Foto: thepodhotel.com
Foto: thepodhotel.com Vis mer

New York for under 100 dollar natten

  1. The Pod Hotel


Vanligvis kan du regne med både hår i dusjen, dryssende murpuss og gulvtepper som har overlevd generasjoner av hotellgjester før deg, om du skal slippe med under hundredollarlappen for en natt i New York. Men nå har nylig et friskt alternativ åpnet dørene.

Mikrorom til minipris

På The Pod Hotel får du masse stil, flatskjerm på veggen, dockingstasjon for iPoden og gratis nettilkobling. Det du vil savne er eget bad, men om du vil bo både kult og for under 100 dollar er det muligens et savn du kan leve med.

Tåler du litt høyere pris finnes pods (rom) med både queensize-seng, dobbeltseng og to dobbeltsenger. Bunk-rommene er sikkert fristende om du reiser med barn. Badene er små, men effektivt utnyttet.

Nyåpnede The Pod Hotel vil sannsynligvis lokke til seg åtti- og nittitallsfødte urbanister på stramme budsjetter, men med sans for frisk minimalisme. Hotellet har 347 rom, hvorav 152 har bad på gangen til deling med andre gjester.

Beliggenhet

Adressen gir deg grei adgang til storbyens tilbud. Det er kort vei både til Museum of Modern Art, Rockefeller Center og Fifth Avenue.

>> Se bilder fra hotellet