New York-billetter til 3.100 kroner

Hvis du kan reise fra København, kan du sikre deg en billig juleshoppingtur til storbyen.

 Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyst til å førjulshandle i New York? Spontanturen trenger ikke koste all verden. Du kan nemlig få flybilletter tur/retur til 3.100 kroner.

Aberet er at du først må reise til København, for det er herfra Iceland Express tilbyr disse lave billettprisene. Det koster jo ikke all verden å komme seg til København, så her kan det være muligheter for en virkelig gunstig New York-tur for deg som er spontan.

Bra og billig overnatting i New York

Kampanjeprisene til Iceland Express gjelder frem til 13. desember. Iceland Express er et islandsk lavprisselskap som mellomlander i Reykjavik på vei mot USA.

Vi sjekket billetter til New York fra fredag 3. desember til mandag 6. desember (eller fredag 10. desember), og fant at tur/retur-billetten da kom på 3.129 kroner, inkludert alle skatter og avgifter.

Flyet letter fra København 11.55, så dermed rekker man det om man tar et tidlig morgenfly fra Norge til København.

Iceland Express har avganger fra Newark klokken 18.40, noe som gjør at man landet i København klokken 11.05 dagen etter. Dermed er det ikke noe problem komme seg hjem til Norge samme dag.

Du kan bestille disse billigbillettene gjennom flyselskapets danske nettsider, www.icelandexpress.dk.

Alternativt venter du til våren, da SAS starter direkterute fra Oslo med billettpriser fra 3.500 kroner. Les mer om det i denne artikkelen.